Правило од 5 састанака?

Дајеш времена осећањима, да се развију. Осећај имаш или немаш (може да превари). Страсти се подразумевају, али их треба контролисати, да не бисмо страдавали.
Тачно тако, то и ја кажем. Мора постојати нешто што ће нас предупредити да мање грешимо.

Odljubila se posle 5 dana jer si joj dao previše energije, u prevodu percepira te kao dosadnog. Smanji brzinu. Iz 5-te brzine u 2- gu. Pa tek si na početku veze. Biće vremena da prebaciš u treću, četvrtu, petu...
Можда си ти у праву. Но, мене то нервира, треба ми нормална девојка која ће да упозна правог мене

Ја сам иначе искрена особа поготово у понашању. Нема тог смеха или мрштења које се код мене не запази, ако на мене мислиш. Нажалост, наишао сам на неискрене људе и на људе који ми добра много нису донели. Немој ми се смејати да драмим, стварно сам свој став створио по ономе што сам доживео , видео и осетио. Али ја сам ипак ја, врло сам емотиван, чак емотивно преосетљив.

Дописивао сам се са девојком 3 дана. Прва 3 дана до јаја. 4. Дан неће да отвори поруку, каже да је замара прича. То ме је заболело
Imaj u vidu da devojke dobrog momka percipiraju kao slabog(nijedna nece to priznati). Ubaci drame malo u vezu, one vole dramu ali ne preteruj i pazi da ne budeš pri tom nekulturan. Time je veza zanimljiva.

Poslednja izmena:
Imaj u vidu da devojke dobrog momka percipiraju kao slabog(nijedna nece to priznati). Ubaci drame malo u vezu, one vole dramu ali ne preteruj i pazi da ne budeš pri tom nekulturan. Time je veza nezanimljiva.
Јесте , обично добар момак буде слабић, у њиховим очима. Људи губе разум па се понашају ко у природи и у пећини

Back