Правилник о систематизацији радних места у онвоним и средњим школама

Stevan07

Zainteresovan član
Poruka
200
Да ли неко може да ми достави важећи правилник о систематизацији радних места у основним и средњим школама или да остави линк на коме се може наћи. Прилично ми је хитно. Хвала унапред...

Знам да има, али неће да ми отвори са сајта министарства, пријављује да 404 ЕРОР. Интересује ме предет "ОД ИГРАЧКЕ ДО РАЧУНАРА". Као и на којим предметима све може радити ДИПЛОМИРАНИ ИНФОРМАТИЧАР.

Знам да има, али неће да ми отвори са сајта министарства, пријављује да 404 ЕРОР. Интересује ме предет "ОД ИГРАЧКЕ ДО РАЧУНАРА". Као и на којим предметима све може радити ДИПЛОМИРАНИ ИНФОРМАТИЧАР.

Mozes samo informatiku da predajes. Do prosle godine je moglo i Od igracke do racunara, sada vise ne moze, tacnije profesori ne mogu da predaju u mladjim razredima to mogu samo ucitelji. E sad, tako je po zakonu. Ako ti direktor izadje u susret, moze da te "spusti" u nize razrede. Ali ne bi smelo.

За то нисам сигуран. Али није тачно да је само информатика, у правилнику који сам управо пронашао пише да дипломирани информатичар може предавати и математику у основним школама, наравно у колико нема математичара.

За то нисам сигуран. Али није тачно да је само информатика, у правилнику који сам управо пронашао пише да дипломирани информатичар може предавати и математику у основним школама, наравно у колико нема математичара.

U nizim razredima ne mozes da predajes. To je sigurno. Za ovo drugo ako si cist informaticar ne mozes matematiku. Nema veze da li ima ili ne u skoli matematicara.

Back