Pravila privlačnosti

Ovo mi bas zvuci specificno...😁
Ima li takvih?
Ima 😀
Ali to nije klinja od 25, vec zreo covek.
Tek od kasnih 30ih i nadalje muskarac pocinje da se pokazuje u najboljem svetlu. Nakupilo se zivotnog iskustva, razocarenja, muskarac se profilisao, zna koliko vredi, postuje sebe, postuje trud, svoj i tudji, preispituje se uveliko. To ga ne cini ozlojedjenim i ogorcenim, vec samo opreznim. Naravno, sto je stariji, to je vise oziljaka. Ali ja volim te dubine. Naravno, tek zrela zena, lepo oformljene licnosti, je spremna za takvog jednog dasu.

Znamo da većina ljudi nema neke striktne tipove, ali svako će priznati da preferira ili određene fizičke kvalitete (plavuše, mršavice, nabildovane tipove, okrugla lišca, jaka muška čeljust), ili određene psihičke osobine (neko voli sramežljive, neko bira ekstrovertne, neko voli lujke itd).

Šta vi preferirate i kako to sebi objašnjavate?

Na prvi pogled paznju mi privuku dva tipa...prvi je maslinaste koze, lepog osmeha i ociju, obicno zelenkastih, a drugi je poput nordijskih legendi, kose boje zita ali tamnijeg tena...i volim kada imaju kosicu...ne dugokose vec da nije previse podbrijano.
Volim lepo obucene muskarce, valjda zato sto sama volim da se oblacim. Nenapadan, lepo vaspitan tip a to se odmah oseti...dok placa racun u marketu za hleb, bukvalno...

To bi bilo na prvu loptu.
Kasnije mi pase lagan i smiren covek, pouzdan...koji zeli da bude tu gde jeste. Vidis sta dobijas tip. U sustini padam na sklad, na proporciju pa bilo fizicki bilo u karakteru. Nikakve sasavitise ne mogu...ni muskarce a ni zene za drugarice.

Kod zena...moram biti iskrena da su meni skoro sve zene slatke ili lepuskaste ali samo jedan tip mi je wau. To je tip modela '90-ih...valjda sam tada kao dete formirala ukus. Prirodno vitke, dugonoge, lepog hoda, meke koze, negovane...tada se stvarno zagledam u zenu bez trunke zavisti vec iz cistog divljenja prema lepoti...pa jos ako ima svetle oci i tamnu kosu...to bi negde bio moj tip zene da sam muskarac...

Back