Pravila privlačnosti

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.229
Znamo da većina ljudi nema neke striktne tipove, ali svako će priznati da preferira ili određene fizičke kvalitete (plavuše, mršavice, nabildovane tipove, okrugla lišca, jaka muška čeljust), ili određene psihičke osobine (neko voli sramežljive, neko bira ekstrovertne, neko voli lujke itd).

Šta vi preferirate i kako to sebi objašnjavate?

Moj neki tip bi bile crnke okruglog lišca, plodnih oblina, talasaste kose. Dakle, ono sto se u narodu zove faca paprika paradajz 😁 Ekstrovertne, nasmejane. Dakle, easy going osobe.
Pitala sam se zasto je to tako, i evo, bog me ubio ako znam. Sigurno ima neka kvaka.
Keva mi ima dugo lice, izrazene jagodice, a cale okruglu facu.
Da li to znaci da je cale formirao moj ukus za zene? 😱

Znamo da većina ljudi nema neke striktne tipove, ali svako će priznati da preferira ili određene fizičke kvalitete (plavuše, mršavice, nabildovane tipove, okrugla lišca, jaka muška čeljust), ili određene psihičke osobine (neko voli sramežljive, neko bira ekstrovertne, neko voli lujke itd).

Siroka ramena, jaka vilica, izrazen nos, i lepe, velike shake.
Inteligencija, duhovitost, empatija.

Ne svidjaju mi se previse bucni, bahati tipovi sa malo osecaja za druge i ne svidjaju mi se bebaste face sa malim nosicima, gde je sve skroz simetricno i time uzasno dosadno.

I celavi.
Nikako duga kosa.
To moze samo Jason Momoa, ostali na šišanje… :)

Siroka ramena, jaka vilica, izrazen nos, i lepe, velike shake.
Inteligencija, duhovitost, empatija.

Ne svidjaju mi se previse bucni, bahati tipovi sa malo osecaja za druge i ne svidjaju mi se bebaste face sa malim nosicima, gde je sve skroz simetricno i time uzasno dosadno.

I celavi.
Nikako duga kosa.
To moze samo Jason Momoa, ostali na šišanje… :)
Da li to znaci da te privlaci tip 'zastitnik'?

Stvarno nemam određeni tip muškarca, koji mi se po defoltu i uvek sviđa.
Obično se nadam bar da budem prijatno iznenađena. U većini slučajeva bude suprotno, mda sve je to život.
P.S. Sad sam već i prilično matora za bilo kakva iznenađenja, ali život je čudo! Ili ti pravilo je da nema pravila.

Poslednja izmena:

Back