Pravila, Primedbe, Predlozi i Pomoc

Ja bi samo imao više sluha za ljude koji su očito po prvi put u prilici da traže neku vrstu pomoći i najvjerovatnije ni nemaju često pristup net-u ili su vremenski ograničeni, pa nemaju vremena pretresati pravilnike i stare teme (pogotovo ako i nemaju sreće ili neznaju kako da to urade kvalitetno, ni ja nekad nisam mogao naći svoje postove u kojima znam šta sam pisao, recimo ono oko korigovanih vremena po krugu sam tražio stranicu po stranicu što nije zabavno) Ne vidim razlog zašto iskusniji članovi više ne pomažu padobrancima prilikom ovoga nakon toga tema ionako brzo padne u zaborav. Jednostavno mislim da nema razloga za pjenjenje, ako ti ide na živce prepusti nekom drugom taj posao. ;)

I te kako mi ide na zivce, a veruj mi islo bi i tebi kad bi bio moderator neko vreme.

Secas se Espanola? Pricao mi je da ce ovako biti, ali ja budala nisam hteo slusati.

Na sta bi forum licio kad bi svako postavljao sta hoce? Pa onda bi o roku od 2 dana vecina popularnih tema pala na drugu stranicu. Zato sam i otvorio one dve teme, o generalnom misljenju i o problemima.

Сматрам да је Мустанг у праву али да ипак ради на мало погрешан начин тј мало више грубо него што се то очекује од модератора. Ја сам такође модератор, и знам да ти временом неке ствари крену на живце, али шта да радиш кад стално долазе нови људи млађи и подједнако неуки као и неки раније... не можеш их осуђивати морају и они негде да науче... е сад... то што је запало да уче баш код тебе јбг... гледај то овако... ја модеришем подфорум Тинејџери и тамо знају да се појаве буквално деца од 11-12год... како изаћи с њима на крај? Како њима објаснити неке овакве ствари? Овде ипак долазе старији људи рецимо да не долази нико млађи од 15год и то тек понеко је млађи од 18 што умногоме олакшава посао. Једноставно модератор и јесте ту да се стално бакће са новим члановима и да изнова и изнова објашњава своје поступке и усмерава рад форума...

Мустанг, ти си одрадио одличан посао посавивши лепљиву ''За све чланове'', и приликом закључавања усмериш тему на тамо где је све објашњено... међутим... није згорег с времена на време спојити неку нову тему у неку лепљиву или додатно објаснити зашто је нека тема закључана ако то чланови траже...

Моје мишљење је да ти ово све потпуно ок водиш, али си временом мало огуглао што је и нормално, али не смеш дозволити да ти ово представља мучење ;)

Od spajanja tema sam odustao jer sam video da sa njima nista dobro ne izadje. Recimo, pre neki dan sam spojio onu temu o Golfu i juce se pojavio tip i postavio ponovo novu temu. Mislim da bi bolje bilo da sam je zatvorio jer bi covek onda video da je zatvorena i znao bi zasto je zatvorena.

Zar je toliko tesko "potrositi" 4-5 sekundi da se vidi koje su teme u vrhu pre nego sto se klikne na "nova tema"???

Mislim da je jako glupo usmeraveti SVE ljude na temu Koji auto da kupim", "Poredjenje",
"Generalno misljenje" i slicno.
Evo ja imam problem sto imam odredjenu svotu novca, i zelju da kupim NOVI auto. To u toj temi
nigde nema, pa ste mi svejedno zakljucali temu i poslali me na ovu gore navedenu, u kojoj su glavna
tema diskusije STARI automobili.

Главна тема дискусије је наведена у наслову теме дакле, који ауто да купим, генерално мишљење итд...

Е сад... то што људи претежно купују половњаке то је друга ствар... значи уз питање ''Који ауто да купим?'' иду аргументи типа нов-полован, толико-и-толико пара итд...

pospana:
Mislim da je jako glupo usmeraveti SVE ljude na temu Koji auto da kupim", "Poredjenje",
"Generalno misljenje" i slicno.
Evo ja imam problem sto imam odredjenu svotu novca, i zelju da kupim NOVI auto. To u toj temi
nigde nema, pa ste mi svejedno zakljucali temu i poslali me na ovu gore navedenu, u kojoj su glavna
tema diskusije STARI automobili.

Po cemu dolazis do zakljucka da je to tema o polovnim automobilima? Lepo pise "Koji automobil da kupim". Nigde ne pise da mora biti polovan auto.

Back