snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Da li vam se desilo da u toku sexa partnerka zaista prdne, ne onaj vaginalni prdez vec debelocrevni? Sto kazu seljaci, da li ste joj dobro zaprdeli tuki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam takva iskustva...
Ni ja, srecom. Srecom sto obicno kad karam odpozadi pusim cigaru ili tompus tako da bi gasovi mozda izazvali eksploziju pa bih bio kao Niki Lauda.
kako uspevas u isto vreme da pusis i karas?
Odpozadi, zasto da ne? Lagano je dzaram, gadjam coskove i tako to... Nekad gucnem i pivce. I vidis, ne bune se. Jer ih prethodno dobro natovarim orgazmima, to vise dodje kao kafica posle dobrog rucka. Tad su vec doooobro nasvrsavale, ako da je red da se i ja opustim.
kad bi mene neko tako kadio cigarom u toku sexa, mislim da nikada ne bih pozelela da opet sa njim....
Pa ako te okadi kitom kao sto ja znam da okadim, jela bi mu gulas iz cipele.
Odpozadi, zasto da ne? Lagano je dzaram, gadjam coskove i tako to... Nekad gucnem i pivce. I vidis, ne bune se. Jer ih prethodno dobro natovarim orgazmima, to vise dodje kao kafica posle dobrog rucka. Tad su vec doooobro nasvrsavale, ako da je red da se i ja opustim.