Pravi muškarcima društvo i zaradi 34 hiljade dolara nedeljno

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Samoidentifikovani psihopat koja je promenila karijeru iz računovođe u Vall Streetu u profesionalnu pratnju i striptiz zarađuje 34.000 dolara nedeljno tokom praznika.

MIA LEE, 35, rekla je da je njena vrhunska sezona obično prve dve nedelje decembra, kada su bogati muškarci koji traže "profesionalnu devojku", voljni da iskeširaju oko 3000 dolara za samo dva sata njenog vremena.

"Mislim da je to kombinacija hladnih vremena i prazničnih skupljanja. A pristojni broj njih ne voli da provode vrijeme sa porodicama, pa traže bekstvo."

Veliki deo njenog prihoda navodno se generiše privatnim sesijama za ples na jednom od striptiz klubova Manhattana, kao i luksuznim vikend izletima.

Bivši forenzički računovođa otkrila je da je ona iznenadila svoje klijente sa svojim poznavanjem finansijskih poslova. Lee, visoka 1,57 rodom iz Kine, takođe gradi svoju vrednost izražavajući svoju ljubav prema luksuznim predmetima kao što su skupi automobili, skupi viski i uvezeni cigare.

"Klijenti mi često govore da sam najzanimljivija žena koju su ikada upoznali, Putovala sam u preko 60 zemalja, govorim četiri jezika i ima nekoliko muških hobiji poput konkurentnog pucanja i trka", rekla je ona.

1702934631145.png

Back