Život u slikama obožavanog i veoma poštovanog Keanu Rivsa...
Keanu je tiha patnja mnogih žena na svetu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ProsječanKako ocenjujete Keanu Reevsa kao glumca? Postoje određene kritike na njegov račun.
Sorry, ovaj upis nisam zapazio, zasluzuje jos jednom biti istaknut.aman zaman otkud ova opsesija tom nulom od glumca
I ja volim Ginu WildVolim Keanu Reevsa![]()
Bog mu dragi dao dug zivot i zdravlje, ali ostaje cinjenica da je nula od glumca.Hejterima poručujem.... Pogledajte prilog 1330252
Pitanje koje se postavlja nije koliko je normalan i drag kao covjek, ne iskljucujem da mozda stvarno jeste, vec kakav je kao glumac.Bukvalno verujem da Keanu Reeves više voli mačke nego pse, ali poznato je da je jednom prilikom kad su ga pitali da li voli više mačke ili pse, rekao: "Jabuke, narandže!"
Srećan ti rođendan!Život u slikama obožavanog i veoma poštovanog Keanu Rivsa...
Dobar glumac, samo što je odglumio u trlogiji Matrix, a sveostalo pride uz to.Kako ocenjujete Keanu Reevsa kao glumca? Postoje određene kritike na njegov račun.
Takodje. Moj omiljeni glumac.Volim Keanu Reevsa![]()
Meni je on dobar u nekim ulogama. Pored matrixa legao mu je i John Wick.Dobar glumac, samo što je odglumio u trlogiji Matrix, a sveostalo pride uz to.
Ima on još dobrih rola, kao na primer u epskom horor filmu Drakula.Meni je on dobar u nekim ulogama. Pored matrixa legao mu je i John Wick.
Meni Drakula baš dobar film, Geri Oldmen i Kijanu Rivs su bili odličan tandem u tom filmu. Meni je to najbolji horor svih vremena, pošto filmove Alfreda Hičkoka nisam nažalost gledao. Mesec dana nisam smeo da uđem negde gde je mrak posle gledanja tog filma.Hodanje po oblacima isto
Ne možeš ga ocrniti... Žene ga obožavaju, hahahahBog mu dragi dao dug zivot i zdravlje, ali ostaje cinjenica da je nula od glumca.