Pravi izazov za sve PATKE i GLUPANE - Bl podaci i horoskop..

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neptunijanka:
Ma opusti se! Bicemo dobri sa tobom samo ako ne pocnes i ti da tupis kao ovaj prosvetljeni ( Mesija ovaj nas ) ;)

ma gde ja, ja sam fino dete :D
ja sam ti anarhista, slobodna volja i tako to, sta ja imam kome da pricam, svako se snalazi za sebe kako ume, zar ne? daleko sam ja od prosvetljenosti ;)
ja sam ovde da pazljivo slusam i ucim..
pozdrav!

branisllav:
Dobro bre silko, sto dade raznim ljudima jos mogucnosti da se pljuju, mogu oni to i sami. Za kaznu da se nacrtas ovih dana na isto mesto kao i prosle nedelje, obecavam da cu te sacekati.
P.S. Zadnji dan je u nedelju.
Nego gde je pcelica, nesto ne zuji ovih dana :)

He,he,he..nije ovo mesto za pljuvanje - ovo ti je mesto za žurku!!
..imamo i maskotu, koja se dade sama prepoznati, a mi se samo vrtimo ukrug u ritmu muzike za ples!!:-D
Pozdrav i pažljivo pročitaj..:lol:

P.S. Uskoro ću vam dati i analizu horoskopa MASKOTE!!!
Samo strpljenja molim..

Dakle, trebali bi smo da remizi...pardon da rezimiramo kartalnu natu,naseg ma skota. Nikome ne pate,pardon, pade na pamet da kaslje, ovaj kaze mesto mu ostvarenja, tj. rodjenja(kuj ga rodi)(ma mora da ga je roda izpustila negde u kamenjar pa je malo ovo-ono)...Hik, uh kakva zurka. Dakle da se ponovHikim,mesto rodjenja Tri lepe i dve BLajne, rekosmo znak Debil, podznak Kreten sa Mesecom u Bolidu, u glavi mu fali daska na trecem stepenu , a ekser mu u oposiciji sa sa gredom na kojoj visi(bas je obesenjak po prirodi). Prst mu je u direktnoj vezi sa dupetom(dok ne nadje nesto vece), ali vrlo interesantan aspekt mozga koji je u kvadrantu sa pamecu, ili tako nesto, brate Silko pomozi ovde negde sam se zaglavio, hik, uzasno tezak horoskop, prosto ga je tesko svariti...uh kakva zurka.....izvinite malko sam popijo.

orca:
Dakle, trebali bi smo da remizi...pardon da rezimiramo kartalnu natu,naseg ma skota. Nikome ne pate,pardon, pade na pamet da kaslje, ovaj kaze mesto mu ostvarenja, tj. rodjenja(kuj ga rodi)(ma mora da ga je roda izpustila negde u kamenjar pa je malo ovo-ono)...Hik, uh kakva zurka. Dakle da se ponovHikim,mesto rodjenja Tri lepe i dve BLajne, rekosmo znak Debil, podznak Kreten sa Mesecom u Bolidu, u glavi mu fali daska na trecem stepenu , a ekser mu u oposiciji sa sa gredom na kojoj visi(bas je obesenjak po prirodi). Prst mu je u direktnoj vezi sa dupetom(dok ne nadje nesto vece), ali vrlo interesantan aspekt mozga koji je u kvadrantu sa pamecu, ili tako nesto, brate Silko pomozi ovde negde sam se zaglavio, hik, uzasno tezak horoskop, prosto ga je tesko svariti...uh kakva zurka.....izvinite malko sam popijo.
СКОТ ТИ ТАТА

Silko:
Ma..Hvala Bogu da si nam posvetio delić svog vremena!!
..svaka ti se dala ili svaki!!
...prava i lepa MASKOTO naša.. mala i prepametna SUDBINO naša..
..i LEPOTANE naš neotesani..i LJUBIČICE naša mirišljava..
Ma..Puno ti hvala na svemu što je bilo, a i biće - jer SPOZNAJA naša bi bez tebe bila NEPOZNATA!!!
Hvala ti i još jednom HVALA!!!
:lol:
Слушај мајмунчино једна , ја схватам да ти је БОГ ускратио памет и физичко постојање, пошто си вроватно мањи од зрна у СТВАРНОМ СВЕТУ, али ако да БОГ да те сретнем једног дана па да ме СПОЗНАШ

ИГНОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЈМУНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Back