Pravi Car

Shvatas li ti covece da devojka nije platila mesecnu naknadu za parkiranje, a ne jedan sat ili dan. Ona u potpunosti podrzava ono za sta si ti protiv. Botino jedna. Ne lazi vise narod.

Паркинг сервис је смишљен да се легално отимају паре народу. Не узимам у обзир бахате грађане јер њих је мало и ебе им се за све. Зна се увек где се плаћао паркинг, у строгом центру града, а данас нема места где не цртају линије. Фирма која практично не пружа никакву услугу а отима лову.
Камо среће да сам бот бар би имао дневно Гратис сендвиче :D

SVAKA ČAST!
(FOTO) E, OVO JE CAR: Beograđanka zaboravila da plati parking, a onda naišla na ovu poruku!

DRUŠTVO 12:59, 22.06.2016. 17
BEOGRAD - Jedna Beograđanka zaboravila je da plati parking mesto a onda je ugledala poruku koja je oduševila internet!

Naime, umesto da je sačeka kazna, naišla je na rukom ispisanu poruku:

"Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om dva sata parkinga (do 12.10h). Kad se nađete u mojoj situaciji, pomozite i vi nekoma da mi ne kucaju kaznu...", napisao je ovaj anonimni heroj.

Uz sve to, nacrtao je i jednog smajlija, a ne samo da je ulepšao dan zaboravnoj devojci, već o njegovom potezu priča cela Srbija!

hahahaha posteno se nasmejah

Meni je smesno sto se narod edukuje da je dobro pomoci prestupniku...u ovom slucaju osoba koja nije platila parking i da je to humano...
A sta je prestup to odredjuju ljudi....zbog neke potrebe i uredjenja ili zbog para...

Back