Prave stvari na pravo mesto

Naivac

Zainteresovan član
Poruka
160
Izgleda da je posle mnogo godina sve doslo na pravo mesto.
Ovogodisnja letnja sezona je pokazala da samo pravi,snazni,kvalitetni muskarci trebaju da imaju mesto pod suncem.

Uglavnom ugladjeni,kvalitetni muskarci su bili prisutni na moru,tacnije crnogorskom primorju.
Naravno bilo je i devojaka,spremnih da budu izabrane ali manji broj i da se trude i bore za kvalitetnog muskarca.
Sve u svemu,na trpezi izabranih buducih stubova drustva je bilo svega,da iskustvom ojacaju svoje vestine i jos unaprede polozaj.

Ostaju oni prodinstani po sobicama u gradovima,magacinima i kancelarijama,koji nisu uspeli da se izdignu iznad uspeha zena,a zna se da zena uvek ocekuje i prizeljkuje uspesnijeg od sebe same.

P.S. Crnogoraca skoro da nije ni bilo.Pevala se pesma "Rusi i Belorusi dolaze".

Izgleda da je posle mnogo godina sve doslo na pravo mesto.
Ovogodisnja letnja sezona je pokazala da samo pravi,snazni,kvalitetni muskarci trebaju da imaju mesto pod suncem.

Uglavnom ugladjeni,kvalitetni muskarci su bili prisutni na moru,tacnije crnogorskom primorju.
Naravno bilo je i devojaka,spremnih da budu izabrane ali manji broj i da se trude i bore za kvalitetnog muskarca.
Sve u svemu,na trpezi izabranih buducih stubova drustva je bilo svega,da iskustvom ojacaju svoje vestine i jos unaprede polozaj.

Ostaju oni prodinstani po sobicama u gradovima,magacinima i kancelarijama,koji nisu uspeli da se izdignu iznad uspeha zena,a zna se da zena uvek ocekuje i prizeljkuje uspesnijeg od sebe same.

P.S. Crnogoraca skoro da nije ni bilo.Pevala se pesma "Rusi i Belorusi dolaze".
:hahaha::hahaha::hahaha:......:rotf: Od jutros svi pijani i drogirani...:D

Sestro...ima li svaka tema na zenskom kutku poentu?
Ili je polovina u fazonu "jaoj da vidite sta mi se desilo","strasno"......

Muskarci vole da se uljuljkaju,a neke teme im to ne daju.
Zasto bi svaka tema morala na muskom delu da bude pitanje na koje se odgovara,a na zenskom delu tema o kojoj se ogovara?

Ne znam sta je nekulturnije?
Okarakterisati post bez argumenata ili stav da argumenti nisu potrebni?
Mogao bih da postavim pitanje zasto vam neke glupe stvari nisu nebulozne za objasnjavanje i ocekivanje, a ovakva jeste.
Mozda u zakljucku da su prave vrednosti dosle na pravo mesto.
Takav zakljucak odobravate svaki dan,cak pomazete svom snagom.

Ima li ova tema neku poentu, bratac?
Ili je samo kulturnija varijanta onog vica "ne prodajem ništa, samo se hvalim"?
Ne, molim te, oni su bez mana! Muškarci! Pa to su vaši prinčevi, vaši snovi, vaši idoli!
Vi živite zbog muškaraca i umirete zbog njih! Ozbiljno! Nema muškarca, ali bukvalno nema muškarca, ma kakav bio (hladnokrvan kao Julian, analitičan poput Stroncija, obrazovan i svadljiv kao Marlon, nabudžen poput Harda, domaćinski nastrojen kao Dilajtić ili sladak i nadahnut kao Kojot), da ga bar jedna žena nije obožavala, da nije trčala i ludovala za njim (kao Linda za Neverovatnim, Koto za Julianom ili Malavelika za Kojotom)!

Oni su tata-mate za vas! Fatalni! Hvataju vas u svoje klopke kako vole! Pogledajte samo, šta vi danas radite? Vi kukate, u stvari dokazujete da ne možete bez njih!
Ženska mana je to što su Žene, a muškarci zaista nemaju mana! Pa pogledajte, molim vas, šta naša nesrećna ženska deca uče u školi? Još od prvog razreda osnovne... Uče da obožavaju muškarce. Baš tako - da ih obožavaju! Pune su čitanke i udžbenici raznih pesama i priča o muškoj snazi, muškoj pameti, muškoj hrabrosti! I ponekad samo... Samo ponekad, neki komplimentić i ženi da je pametna ili hrabra gotovo kao muškarac!

A kad neka žena slučajno postigne neki veći uspeh, recimo kao Nađa Higl u plivanju ili Jelena Janković u tenisu, odmah je vode na pregled - da vide, da budu sigurni da možda nije muškarac! Ne znam da li ste vi shvatili to muško pokvarenjaštvo? Za tebe znam da jesi, Ludačo! Pogledajte: muškarci su našli načina kako ženama da se "oduže"! Proglasili su vas majkama, velikim slovom - Majkama, koje se samo žrtvuju, koje ništa ne traže i kojima je jedini ideal da vole muškarce, i da zbog njih stradaju i pate!

I ja stvarno ne znam... Dok se ne prestane sa tom javnom propagandom i tim lažima, vama ne preostaje ništa drugo nego da nas i dalje trpite i obožavate! Dakle, na pitanje: "Šta je najveća muška predrasuda i slična mana?", ti odgovaraš onako kako su te od detinjstva učili i vaspitavali u duhu naše zvanične puritanske politike: muškarci jednostavno nemaju mana! Muškarci su zlatni, sjajni, divni... zaista! I ti ih moliš, u ime svih žena Krstarova i šire, da se smiluju, da budu tako dobri i da vam dozvole da ih obožavate!
To je poenta! To je jedini način da prave stvari dođu na pravo mesto!

Back