Prave muske cigarete

Nisam krdživoje, al' što su dobro drmnile uz crno vino one skupe debele cigare, što su u drvenim kutijama, što nas je austrijanac na poslovnoj vecheri chastijo! Posle smo jope krdžili te cigare, al kodnas u Sprdiji, sa nashim vinom i jope su drmnile nako - kak valja.

Ni pre ni posle toga nisam krdžijo, al ubuduće ću samo take krdžiti, akse stvori prilka.

Ima odlicnih duvana koji se prodaju i na pijaci.Evo ja sam pre par dana uzeo jedan paket odlicnog domaceg duvana i bas ima jacinu i onu pravu aromu oseti se da je svez .da sam znao da je tako dobar pazario bih sigurno jos nekoliko paketa.

Sinoc sam pazario plavi marlboro
marlboro-advance-xl-plavi_712097.jpg
svidja mi se aroma.

Joj djetzo nisam vam reko: BOLIVAR Havana Cuba. Doooooooooooobraaaaaaaa :worth: Miriše dok se ne upali, a posle dim kao dim :zaljubljena: Drma u glavu, kad je pomešaš sa crnim vinom - posle pola čaše :ok:

Samo nekako sam je brzo počeo pušiti, pa kad sam vido kako moj kolega svaki čas ponovo pripaljuje cigaru, onda sam i ja malo ležernije uživao :heart:

Slikao sam je mobilnim, tj. njeno pakovanje, ali nikako da sa mobilnog to prebacim na kompjuter i da vam nalepim ovde...

kolega, pravi muskarci, oni koji drze sve pod koncem, stampaju parice sa pokricem ne u zlatu nego manipulisanjem psihe i vodjenjem ratova danas:

snorting-cocaine-3.jpg

CEO nema drugih opcija. milijarde ovaca treba da ubedi da im je dobro.

Poslednja izmena:
Gledam oko sebe veceras neke sonjavce i gle cuda sonjavci redom kao po sablonu svi puse neke tragikomicne cigarete.Dakle nije u pitanju neka jeftinoca nego ono sonjave pljuge za papucare Ronhil svih boja i vrsta:sad2:Marlboro mentol ( pljuga za mentole).
Pa da li su ti sonjavci culi za pravu pljugu Camel, Lucky strike, Davidoff
Davidoff je najpederskija i najodvratnija cigareta koja postoji. Dobro, možda mu jedino Pall mall parira.
Od toga što si pobrojao jedino Camel vredi, ostalo ni za k nije.
Najbolje cigare po meni, na našem tržištu su Drina Sarajevska i Dunhill plavi ( jedino) i Camel.

Poslednja izmena:

Back