- Poruka
- 50.199
Molim vas bez spamovanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим да је некима дозвољено да имају више идентитета.
А шта да радиш кад они инсистирају да иду упркос томе што се не осећају баш најбоље? Говорим о вишим разредима ОШ и средњој, дакако.
Рецимо, ћерка је учила и хтела да поправи кеца из математике и неће да пропусти прилику, нпр.
Очигледно су ти родитељи имали преча посла него да тебе контролишу. Ништа лично, само констатујем.
Moram da se nadovezem... jer vidim da uopste ne shvatas poentu roditeljstva....
Roditelj nije kontrolor, kuca nije kaznena institucija nego dom gdje se djete osjeca sigurnio...
i da i ja sam bjezala sa casova ... imala smanjeno vladanje .... ma bilo je svega ali sam bila jako dobar ucenik... sa casova sam bjezala jer mi je bilo dosadno, nekada sam na foru opravdavala, nekada ne ali za svaki moj "bjeg" roditelji su bili obavjesteni iskreno nije im bas bilo drago ali im je vise znacilo sto ih ne lazem,( i naravno nikada nisu dosli u skolu da lazu za mene, parola je bila ako se snadjes dobro ako ne snosi odgovornost za svoje postupke) zavrsetkom srednje skole prestala je i moja buntovna faza na fax-u nikada nisam izostala bez debelih razloga.
ja bi se na tvom mjestu pre pozabavila cerkinim ucenjem da nema jedinica a ne da bolesno djete saljes u skolu, pa boze ima i drugh dana da popravi ocjenu a kako je to naucila ako ce zaboraviti za dva tri dana.
Meni su gori oni roditelji koji pokrivaju simuliranje bolesti, koji vise u skoli izmisljajuci izgovore..... djete treba da nauci da svaki postupak nosi neku odgovornost i da samo mora da organizuje svoj zivot a ne da se ceo zivot drzi mami za suknju
какве јединице, каква болест...То је био један пример који се десио пре пет година и никад више. Желела је да оде на писмени иако је имала упаљено грло.
За твоју информацију, ћерка ми је међу најбољим ђацима на свом смеру у средњој школи. Одабрала је струку која ју је занимала па нема потребе да бежи услед досаде.
Да наставимо, оно што се тиче контроле од стране родитеља - у разреду мог сина (гимназија у коју се уписују јел'те добра деца и добри ђаци, хахаха) било је деце која нису долазила у школу данима па и недељама.
Није била болест у питању него ето, није им се ишло. Море неоправданих а родитеља на родитељском нигде. Па сад реците да је контрола лоша.
Često mi se dešava da me roditelji drugara moje dece zovu da pitaju šta je bilo za domaći,
a kad ih pitam zašto im dete nije bilo u školi, da nije bolesno, oni odgovore
ma mrzelo ga da ustane jutros...
... ionako je petak..
ma danas su imali samo 2 časa..ništa nije propustio
ili
...išli smo u goste...došla nam je baba...
A ima i roditelja koji dopuštaju detetu da ne ide u školu čak i kad se ne spremi za kontrolni, npr.
Meni ovi razlozi nisu dovoljni da se detetu dopusti izostane iz škole. Smatram da je škola detetu obaveza kao što je roditeljima da idu na posao, odn da obezbede detetu ručak,odeću, knjige....
Ja mojoj deci dopuštam da izostanu sa nastave jedino kad su bolesni. Onda odem kod učiteljice, često i bez opravdanja, i kažem da ima temperaturu, npr..
Koji su razlozi zbog kojih biste dopustili detetu da ne ode u školu?
Često mi se dešava da me roditelji drugara moje dece zovu da pitaju šta je bilo za domaći,
a kad ih pitam zašto im dete nije bilo u školi, da nije bolesno, oni odgovore
ma mrzelo ga da ustane jutros...
... ionako je petak..
ma danas su imali samo 2 časa..ništa nije propustio
ili
...išli smo u goste...došla nam je baba...
A ima i roditelja koji dopuštaju detetu da ne ide u školu čak i kad se ne spremi za kontrolni, npr.
Meni ovi razlozi nisu dovoljni da se detetu dopusti izostane iz škole. Smatram da je škola detetu obaveza kao što je roditeljima da idu na posao, odn da obezbede detetu ručak,odeću, knjige....
Ja mojoj deci dopuštam da izostanu sa nastave jedino kad su bolesni. Onda odem kod učiteljice, često i bez opravdanja, i kažem da ima temperaturu, npr...
Koji su razlozi zbog kojih biste dopustili detetu da ne ode u školu?