Nekako mislim da nisu sve devojčice "nafurane male" i da ne stupaju u seksualne odnose tako rano.
Verovatno vidimo primere zabludelih ovčica, pa po njima sudimo o svim predstavnicama mlađe generacije.
Ima dosta neizveštačenih, jednostavnih i čednih devojčica, ali one ne skreću pažnju na sebe pa se o njima i ne priča.
Da nisu nafurane, promiskuitetne "mackice" i sl. slazem se, ali cisto sumnjam da su stvorenja koja zanima svoja seksualnost i kojima hormoni ne rade.
One to mogu manifestovati i kroz ljubav, zeljom za vezom, deckom, a ne kao decaci kroz seks.
Ali evo, klinac u tim godinama zeli seks, devojcice ljubav, decka, a i hormoni rade, pa im mozda i nesto seksualno padne na pamet.
Ja dajem glavu da je svaki muskarac, tj. klinac u tim godinama, jedva docekao da mu ona dopusti da joj zavuce ruku pod majicu ili u pantalone, a svim znamo da je on to hteo jer hormoni, seks, vau. Ona hoce ljubav, decka (seks je tu pod znakom pitanja, a neke mozda i radoznalost navede), on hoce devojku, seks, a ljubavi ako bude. Devojka hoce decka, decko hoce seks...pa vidimo u kom pravcu ide.
E sad, da li su one htele da im on zavuce ruku pod majicu, ili one njemu ruku u pantalone ne znam, mozda misle da tako treba da se radi u vezi sa deckom, mozda misle da on hoce to, a ako ne radi da ce one dobiti nogu, a mozda jednostavno kao radoznala stvorenja ciji hormoni divljaju i kojima je seks na pameti zbog tih hormona (a imamo tu i drugi uticaje, medije, drustvo) one to svojevoljno odrade.
Poenta je da ima i normalnih i dobrih devojcica, ali siguran sam da neki klinac (vecina njih), jedva ceka da ih "nasmari" i iskvari, a koliko one to zele, pa i to je pod znakom pitanja. Hormoni, mladost, ludost, svasta je moguce. Mozda i nije isto kao pre 10-15-20 ili koliko vec godina kada smo mi bili klinci.
U svakom slucaju svi smo mi bili mladi, radili slicne stvari, neko sa 14, 16, 18, 20, kada vec.