#pravda_za_muski_rod

Nekako mislim da nisu sve devojčice "nafurane male" i da ne stupaju u seksualne odnose tako rano.
Verovatno vidimo primere zabludelih ovčica, pa po njima sudimo o svim predstavnicama mlađe generacije.
Ima dosta neizveštačenih, jednostavnih i čednih devojčica, ali one ne skreću pažnju na sebe pa se o njima i ne priča.

Vjerovatno je svaka generacija od nastanka govorila danas se klinke satiru od *****.

I ne samo to.
Sad i mlađi muškarci daju jako ružne kvalifikacije za devojčice za koje ja vidim i znam da su još deca.
Devojčice su pogubljene pa i ne znaju kako da se snađu u svemu tome.
S jedne strane su u frci što nemaju momke, a sa druge strane ne znaju šta sa momkom da rade kad su u vezi.

Da se razumemo, govorimo o maloletnicima koji su bombardovani različitim informacijama šta je prikladno, a šta neprikladno u vezama.

Sad kad reče, ne znam da li je to bilo ranije zastupljeno ali primjetio sam da odrasli redovno među prvim stvarima u nekoj šali sasvim malu djecu pitaju - imaš li djevojku ili momka? Nekako imam osjećaj da im nabijaju presiju time da što prije po svaku cijenu moraju biti u vezi.

Sad kad reče, ne znam da li je to bilo ranije zastupljeno ali primjetio sam da odrasli redovno među prvim stvarima u nekoj šali sasvim malu djecu pitaju - imaš li djevojku ili momka? Nekako imam osjećaj da im nabijaju presiju time da što prije po svaku cijenu moraju biti u vezi.
bilo to i pre. retardirani ljudi uvek maltretirali decu sa sopstvenim ocekivanjima. a jel si imas decka/devojku? a kaces da se ozenis/udas? a jel si zavrsio fakultet? a kace deca? smaraci.

pesma za Eriu,posto obozava Barcelonu,Nach y ZPU-NOCHES EN BARCELONA. Sto se tice danasnjih klinki u Srbiji,jesu one razuzdane,mnogo razmazene,bezobrazne,ali kada je rec o preferiranju momaka,one bas i ne gledaju nesto previse tu materijalnu stranu,vise se skocentrisu da je momak 5,6 godina stariji od njih,da je drcan,da voli mnogo da se sali iliti zeza i da glumi nekog mangupa naravno.Dok starije devojke od 20 i nesto,pa moje vrsnjakinje i malo starije,e to je vec druga prica,velika vecina su teske materijalistkinje nazalost, uglavnom se foliraju da im to nije bitno i glume neke postene i fine devojke a ustvari je istina sasvim suprotna,kao sto bi rekao jedan moj poznanik zmije.Inace u Srbiji klinke stupaju u seksualni odnos u proseku oko 15,16 godine,medju top 3 po najranijem periodu u Evropi i medju top 10 na svetu.Opste je poznato da u J. i S.Americi mlade devojke-deca stupaju najranije u dobrovoljni prvi seksualni odnos na svetu, u proseku oko 12,13 godine.Razumem da je 21 vek,ali je to abnormalni promiskuitet,ne treba da bude devojka obavezno nevina pre braka,ali treba da ima neku meru,odnosno da zna kada treba otprilike da stupi u stupi u prvi seksualni odnos,otprilike posle punolestva,odnosno posle 18 godine.Pre toga mi je to previse rano i malo vise bolesno.

Poslednja izmena:
Nekako mislim da nisu sve devojčice "nafurane male" i da ne stupaju u seksualne odnose tako rano.
Verovatno vidimo primere zabludelih ovčica, pa po njima sudimo o svim predstavnicama mlađe generacije.
Ima dosta neizveštačenih, jednostavnih i čednih devojčica, ali one ne skreću pažnju na sebe pa se o njima i ne priča.

Da nisu nafurane, promiskuitetne "mackice" i sl. slazem se, ali cisto sumnjam da su stvorenja koja zanima svoja seksualnost i kojima hormoni ne rade.
One to mogu manifestovati i kroz ljubav, zeljom za vezom, deckom, a ne kao decaci kroz seks.

Ali evo, klinac u tim godinama zeli seks, devojcice ljubav, decka, a i hormoni rade, pa im mozda i nesto seksualno padne na pamet.
Ja dajem glavu da je svaki muskarac, tj. klinac u tim godinama, jedva docekao da mu ona dopusti da joj zavuce ruku pod majicu ili u pantalone, a svim znamo da je on to hteo jer hormoni, seks, vau. Ona hoce ljubav, decka (seks je tu pod znakom pitanja, a neke mozda i radoznalost navede), on hoce devojku, seks, a ljubavi ako bude. Devojka hoce decka, decko hoce seks...pa vidimo u kom pravcu ide.

E sad, da li su one htele da im on zavuce ruku pod majicu, ili one njemu ruku u pantalone ne znam, mozda misle da tako treba da se radi u vezi sa deckom, mozda misle da on hoce to, a ako ne radi da ce one dobiti nogu, a mozda jednostavno kao radoznala stvorenja ciji hormoni divljaju i kojima je seks na pameti zbog tih hormona (a imamo tu i drugi uticaje, medije, drustvo) one to svojevoljno odrade.

Poenta je da ima i normalnih i dobrih devojcica, ali siguran sam da neki klinac (vecina njih), jedva ceka da ih "nasmari" i iskvari, a koliko one to zele, pa i to je pod znakom pitanja. Hormoni, mladost, ludost, svasta je moguce. Mozda i nije isto kao pre 10-15-20 ili koliko vec godina kada smo mi bili klinci.

U svakom slucaju svi smo mi bili mladi, radili slicne stvari, neko sa 14, 16, 18, 20, kada vec.

Redzina to je diskutabilno,neki kazu da sam veoma inteligentan a to mi kazu uglavnom inteligentni ljudi,dok drugi ljudi,koji su uglavnom neinteligentni i koje su nazovi zenske osobe,koje su inace uglavnom liberalke zatupljene,ozlojedjene-feministkinje,materijalistkinje i itd.,kazu da sam glup.Sta ima veci kredibilitet Redzina,ajde realno?Jesi li primetila da se glede li ironije dosta ljudi slazu sa nekim mojim segmentima-postovima ovde na forumu,ili se namerno pravis luda.Redzina bolje gledaj svoja posla nezrela-neinteligentna-zatucana-feministkinjo-materijalistkinjo-liberalko.Za ostale stvari o sebi ne mogu da tvrdim,osim jedne a to je da nisam glup,vec nazalost inteligentan,na tvoju zalost i muku,to ti garantujem.Lepo kaze Bora Corba u jednoj svojoj pesmi kako je lepo biti glup,zivot bi mi bio sto puta laksi,bez nekih nepotrebnih cimanja-razmisljanja a ti crkni od muke bakalarko egocentricna,ako uopste znas sta je egocentricnost Redzina.Jer iz prilozenog imas IQ koji je optimalno oko 80,znaci ispod proseka.Nije sramota biti glup-neinteligentan,sramota je potencirati nekom pametnijem od tebe da si pametniji od njega a nisi,odnosno kurcenje bez pokrica iliti nezrelost i nebulozna inteligencija odnosno neinteligencija.

Ni ti nista nisi bolja od te Olje sa fejsa, u istom ste folirantskom-nepotizam-licemernom kalupu.Tako da tisincina,realno si mnogo pametnija kada ne pises na ovom forumu,confia de mi. ;) .

Eto upravo si prilozio dokaz o svojoj inteligenciji paljevino.

Eto upravo si prilozio dokaz o svojoj inteligenciji paljevino.

Mozda sam ja paljevina,ali ti si glupa ko 3 k.... i izgleda da si isfrustrirana gaborcina,koja do podne mzi sebe a posle podne ceo svet,rekao sam ti ja nesto plitkoumna kvazi zenska osobo,to je bio moj dobronameran-hriscanski-ljudski savet,ali kada je neko piglu,dzaba mu pricati,zivotinji kazes jednom,dvaput i poslusa te,a ti nikako.Ko ce bre sa tobom da bude,mislim koliko-toliko ok muskarac,nijedan,jedino neki gabor-freak slican tebi,krpa nadje zakrpu. ;) .

Back