dragi moji neka neko pokusa da mi nekako odgovori ili da me nekako utesi.... tesko znam.... evo sta me boli .....sedam godina sam se tuzila sa gradjevinskim mafijasom.... dobila i prvost. i drugost. presudu i platila i sudski nalog e evo vec dve godine kako je dat sudski nalog da ga traze i kao nemogu da ga nadju ..... verovatno mole boga da ga ne nadju a ja sa 16 000 prihoda i nezaposlenim sinom cekam da mi vrati moj novac 5.500 eura sa kamatom sto je za mene basnoslovna suma koju nikada necu imati u dzepu do kraja zivota..... ja imam dugove jedva prezivljavam a on se seta po Beogradu i ruga se svima ne samo meni vec svima nama i sudu i policiji i smatra da smo svi mi ludi i debili a on PAMETAN.......73 000 dinara dugujem za struju pa kada mi je ukinu zivecu u srednjem veku a on ce i dalje da nas sve pravi ludima i da se dici po Beogradu i da zida i dalje i da rusi ovaj moj rodni grad i vara ljude ........ gde je tu pravda znaci ni sud nemoze da dosudi a da se to postuje.....u potpisu je OCAJNA