pravda za obicne ljude kojih je najvise

dragi moji neka neko pokusa da mi nekako odgovori ili da me nekako utesi.... tesko znam.... evo sta me boli .....sedam godina sam se tuzila sa gradjevinskim mafijasom.... dobila i prvost. i drugost. presudu i platila i sudski nalog e evo vec dve godine kako je dat sudski nalog da ga traze i kao nemogu da ga nadju ..... verovatno mole boga da ga ne nadju a ja sa 16 000 prihoda i nezaposlenim sinom cekam da mi vrati moj novac 5.500 eura sa kamatom sto je za mene basnoslovna suma koju nikada necu imati u dzepu do kraja zivota..... ja imam dugove jedva prezivljavam a on se seta po Beogradu i ruga se svima ne samo meni vec svima nama i sudu i policiji i smatra da smo svi mi ludi i debili a on PAMETAN.......73 000 dinara dugujem za struju pa kada mi je ukinu zivecu u srednjem veku a on ce i dalje da nas sve pravi ludima i da se dici po Beogradu i da zida i dalje i da rusi ovaj moj rodni grad i vara ljude ........ gde je tu pravda znaci ni sud nemoze da dosudi a da se to postuje.....u potpisu je OCAJNA:dontunderstand::besna::eek:

samoj sebi odgovaram ..... u pravu ste sta koga briga za neciju nevolju kad je skoro svi imamo..... dobro ja sam inace u bliskoj proslosti dobijala u firmi cuvenu recenicu od predpostavljenih kada god bi nesto pitala ili trazila nedaj boze a to je.......... ju sta je ovoj zeni nismo mi socijalna ustanova ..... eto to je prava recenica i izvinite sto ovaj moj tekst nije zabavan veseo razbibriga i tako nesto za zavitlavanje i salu .... sigurno je sve drugo lakse i lepse.. pozdrav i tako to

Back