Софија
Legenda
- Poruka
- 54.639
Да, али у тој вести нигде не пише да је Налић Коштуничина десна рука, као што и није, нити је икад био.Софија
Не знам шта хвали извору, јер је вест коректна.
Додуше, није само Налић у питању, већ се поставља питање зашто је убијен Момир Гавриловић непосредно пошто је Коштиници пренео компромитујуће податке по чланове ДС-а.
Затим ту је и Раде Булатовић кога је Коштуница поставио за шефа БИА-е и који је похапсио 90% хашких осуђеника. Када га је заменио Вукадиновић, прво што је урадио било је да је сео на авион и отишао у централу МИ6 да преда извештај и регулише радни стаж.
Друго, политика је постала режимски медиј, зес-ов медиј.
И питала сам те, ал' ми ти ниси одговорио, зашто Коштуницу онда толико блати тај исти режим на сваки могући начин?
Коју рачуницу имају у томе?
Коштуница је хтео да задржи све кадрове из ДБ-а који су знали знање и имали информације, као и Радета Булатовића, Радета Марковића...да би се лакше све разрешило.
Али, њих је Ђинђић поскидао. Коштуница је тад био председник, зна се која су овлашћења председника.
Тај Вукадиновић- њега није Коштуница поставио.
Сећаш се изјаве руског новинара:''Ђинђић је уништио српску државну безбедност и војску и на крају добио заслужен метак''.
И прекини да мешаш фрогс и грендмадрс.И да га осуђујеш и за оно за шта јесте и за шта није крив.
О.к., контам, не допада ти се, али не претеруј.