ПРАВДА КОНАЧНО! Урош Мишић ослобођен свих оптужби

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
zajednicki-interesi.jpg

Урош Мишић ослобођен свих оптужби због, како је речено, недостатка доказа. Мишић је био оптужен за насилничко понашање у београдском клубу "Пластик".

Због недостатка доказа, Урош Мишић је ослобођен оптужби за насилничко понашање у београдском клубу "Пластик".

Истом пресудом, Мишићу је укинут притвор и он је пуштен на слободу.

Мишић је био оптужен за тучу са америчким маринцима у том београдском клубу, због чега му је 22. марта одређен притвор.

Тужилаштво има право да уложи жалбу на пресуду Апелационом суду у Београду.

Амерички маринци, који се воде као оштећени, нису се одазвали суду на више позива, који су им упућивани преко Америчке амбасаде у Београду.

Мишић је навијач "Црвене звезде" и бивши осуђеник који је почетком децембра 2012. године, после пет година проведених у затвору због напада на жандарма Небојшу Трајковића, амнестиран и пуштен на слободу.

Два пута је био осуђен на 10 година затвора, али му је Апелациони суд преиначио пресуду на пет и по година затвора.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1303214/+Урош+Мишић+ослобођен+свих+оптужби.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stižu dobrovoljci za Kosvo (i Metohiju nego ja da što pre ode u etar pa skratim)
:super:

Poslednja izmena:
замисли чуда..........Нема доказа, нема сведока, нема ничега а ОНИ га ослобађају уместо да му зарад пар осмеха угледника са Б92 зацепе бар 5 година робије због туче у којој није учествовао!!!!

Treba polciji da obavi neka zastrašivanja a sve teže naći avlijanersku budalu... besparica i tako to...
Od onomad kad su nam rekli da su ona dvojica streljana na kolenima jer su pružali otpor, slabo ko saradjuje sa policijom
a policija to ne sme zvanično... nego znaš ono... mislim razumeš... ako te uvate - nisi naš

замисли чуда..........Нема доказа, нема сведока, нема ничега а ОНИ га ослобађају уместо да му зарад пар осмеха угледника са Б92 зацепе бар 5 година робије због туче у којој није учествовао!!!!

ajde ajde n.e.s.e.r.i

ajde ajde n.e.s.e.r.i

n.e.s.e.r.i

Тако ти се зове неки блиски рођак?

Био си најбучнији када се правила фама око нечега у чему није учествовао а сада када се потврдило оно што сам ти писао првог дана онда врдаш........

туго моја
:lol:

Treba polciji da obavi neka zastrašivanja a sve teže naći avlijanersku budalu... besparica i tako to...
Od onomad kad su nam rekli da su ona dvojica streljana na kolenima jer su pružali otpor, slabo ko saradjuje sa policijom
a policija to ne sme zvanično... nego znaš ono... mislim razumeš... ako te uvate - nisi naš

А да.
То јесте.
И ја читао пијаног Луковића у Е-новинама!!!!

:rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

sad posle ovoga kad krenu mladi ds-ovci da biju ruske marince po bg-u

ЛДП +ЛСВ уредно организују тренинге.........Чанак их обучава.

Шта ће, искусан па мора.

- - - - - - - - - -

ajde ajde n.e.s.e.r.i

Опет призиваш неког рођака?

мукице.

:hahaha:

Sad će on da okupi Delije sa Severa i Stoku sa Juga pa na KOSOVES RAVNO :D

Pa kad čuješ da je umlatio KPS i Tačija... OD ZLATA ĆU MU PRAVIM SPOMENIK

Чекамо да се сви окупимо....другосрбијански део групе још увек помаже демократске процесе у Сирији.

Чекамо да се сви окупимо....другосрбијански део групе још увек помаже демократске процесе у Сирији.

Putuj igumane može crkva i bez tebe :lol:

- - - - - - - - - -

Јес...
Он ће умлати главног снабдјевача робом за вене...
:mrgreen:

Ja ne znam čime se on bavi posle škole, tražio ga neki civil sa tetoviranim vatom po diskoteci :mrgreen:

Putuj igumane može crkva i bez tebe :lol:

Тешко.........сам си у уводном посту поставио слику заједништва......

Није ваљда да си излапео?

Прво да се врати другосрбијански контигент из хуманитарне помоћи сиријским побуњеницима па тек онда

:rotf:

Е до мојега,
најоље још и да пуште ону судиницу, што га ослободи притвора ономад....
ем ти клерофашистићку Србију кад свака шуша сме да бије МАРИНЦЕ ОСЛОБОДИЈОЦЕ и то пред апотеком у три ујутро, док су другу ембасадору ишли по лек......

- - - - - - - - - -

Se*em se ja na drzavu u kojoj huligan za pokusaj ubistva policajca dobije 5g robije.

А ја се се* ем на државу у којој неовисни медији доносе пресуде унапред знајући ко је крив, зашто и колко би мора да робија.....

Back