SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Čuj, pošto sam ja antišešeljevac, reci mi od čega ili koga se Šešelj branio tada, nisam upućen, video sam tu sliku, ali nikad me nešto nije zanimalo na koga vitla pištoljem. Osim toga, čini mi se da sam na toj slici video neke njegove koji ga okružuju, da li mu je to neko njegovo obezbeđenje, a nisam video ni da je izubijan i poluspaljen...pa, prvo mi to reci da bismo diskutovali i povlačili paralele.
Što se pandura tiče, govorimo o samoodbrani od direktnog fizičkog napada, nakon već nanesenih težih i lakših telesnih povreda
Прво, кад сам поставила овај видео са Јутјуба, испод сам ставила смајли

што ће рећи да сматрам да нико од нас не познаје све појединости тог случаја те да нико овде не би требало да тако категорички тврди да "га треба ово или оно".
Прочитајте сад сви своје поруке да видите колико личите на разуларену гомилу која би да линчује некога.
А интересантно, сви ови овде који би да линчују - су против оних који "заговарају насиље"!

Друго, оним питањем сам само желела да видим колико си ЗАИСТА објективан, и добила сам одговор.
Што се тиче овог Уроша, ако је заиста урадио то зашта га терете и на начин за који га терете, свакако да треба да буде кажњен.
Док је поступак овог полицајца, по мом мишљењу, недопустив, нарочито зато што је стадион врвео од полицајаца. Да сам ја била на утакмици са децом и да сам видела неког помахниталог како маше пиштољем... ма, не смем ни да наставим!
Намеће се ту и пар питања - како је тај Урош нашао да нападне БАШ полицајца у цивилу? Да ли је знао да је то полицајац? Да није био испровоциран од тог полицајца у цивилу? И, ако је полицајца напао само тај Урош, како је могуће да полицајца савлада ЈЕДАН младић? Кад је полицајац извукао пиштољ? Шта су радиле његове колеге за време напада на њега (јер бакља јако светли и нарочито привлачи пажњу ока кад се махнито помера)? И тд.
Ето, сматрам да само неко ко зна одговоре на сва ова питања, а то може бити само неко ко је присуствовао том догађају, може да да валидно мишљење.
А сви остали који позивају на Урошев линч, а не знају све чињенице, то раде или по партијској линији или по Б92 - НВО линији, и да не набрајам - знате и сами.