Prava zena

Ili drugim recima koji su vasi aduti. Za neki uobicajeni kec iz rukava vazi suprotno, bar kod odredjenih pripadnika muske populacije.

Tetovaža
-Lepa ti je tetovaža, a što si baš to istetovirala?
-Zbog horoskopa.
-Dabar si u horoskopu?
-To je bik.

Tange
Lepe su ti te gaće, šteta što si ih poslednji put nazula kad smo davali komšiji 40 dana.

Halteri
Oćeš ti početi da nosiš ovo, ili da ga koristimo ko milje za televizor?

Pirsing
Ona moja se sva izbušila. Ima metala u ustima, na bradavicama i na klitorisu. Moraću svaki put pre seksa da je uzemljim zbog grmljavine, nikad se ne zna :rotf:

Neki više mudar čovek je patentirao tange sa ugrađenim GPS-om kako bi muškarci tačno znali gde su im žene krenule u žetvu kurčevine koja nije njihova. Ne lezi vraže, feministički lobi je podigao takvu dževu da je proizvodnja ovog vanvremenskog izuma momentalno zabranjena, a pominjani mudar čovek momentalno nestao.

Cetiri najaca zenska oruzja vaginalne manipulacije

Sve ih je vise i vise sa tetovazama. Da li tako privlace bumbara i kakvog to je za diskusiju. Nekako JNA vise lezi... takva zena ima svoj stav, zna cemu tezi, odlucan je karakter. Fotografije leptira i cveca se ne uklapaju u pricu o pozadini jer odaju promenljivost i nesigurnost, isti mogu da dodju na ruke ako se uopste kod zene rodi potreba za tako necim.

Nikad mi nisu bili jasni Tattoo majstori.
Onakve vestine i talenti, a ne slikaju na platnu profi
portrete za koje niko ne moze da kaze da ne bi bili uzimani u gro kolicinama
kao i da ne slikaju po kucama i bave se estetikom enterijera.
Cinjenica je da veliki broj danasnjih zena koje nose tetovazu su da kazem dosta lakse devojke
od ovih bez. Znam da ce sada skociti gospodjice koje ce se osetiti prozvanim ali napominjem napisao sam
veci broj zena na sve. Naravno uvek ima izuzetaka svugde.
Tako da ove koje se osete prozvano verovatno ih boli istina ali drage moje ja tu ne mogu da vam pomognem.
Tu samo same sebi mozete tako sto ce te da udarite apstinenciju od qurca i da malo povecate moralne norme.

Cinjenica je da veliki broj danasnjih zena koje nose tetovazu su da kazem dosta lakse devojke
od ovih bez. Znam da ce sada skociti gospodjice koje ce se osetiti prozvanim ali napominjem napisao sam
Tako da ove koje se osete prozvano verovatno ih boli istina ali drage moje ja tu ne mogu da vam pomognem.
Tu samo same sebi mozete tako sto ce te da udarite apstinenciju od qurca i da malo povecate moralne norme.

ma kakvi , nemam tetovazu , ali ovo su predrasude.

- - - - - - - - - -

kako ko gleda na estetiku , kako ko gleda na umetnost, ono sto je meni lepo vama ne mora biti . Stvar dozivljaja .

Nemam nista protiv devojaka koje se tetoviraju.Cak mi je u neku ruku to i simpaticno ali je ovde vise stvar u pomodarstvu i cilju biti primecen.Mnoge devojke koje se tetoviraju iscrtaju neka kineska slova za koja nemaju pojma ni sta znace.Isto vazi i za neke znakove i tribale za koje nemaju pojma sta predstavljaju ali zato znaju da im sjajno cuci iznad guzice.

Cista istina moj druze.
Uvek kazem Bog nam je dao svakome svoju posebnost u svakom mogucem smislu, a mi smo toliko prokleti i sebicni da hocemo samo jos i jos i to do te mere unakazenja sopstevnog tela.
Sto kazes danas je to vise pomodarstvo koje iskreno ja nikada nisam voleo ne kazem video sam lepih tetovaza ali meni je najlepsa tetovaza cisto ljudsko telo kako bih ti rekao.
Naravno zategnutno i sportski oblikovano.

moram da odgovorim...ne zbog tetovaza, kojih imam nekoliko...o tome svako ima prava da misli sta hoce
vec o napomeni o tattoo majstorima...gotovo svi DOBRI tattoo majstori slikaju i na platnu, crtaju...bave se i tom vrstom umetnosti, neki se bave i jos ponekom vrstom umetnosti...

Nemam nista protiv devojaka koje se tetoviraju.Cak mi je u neku ruku to i simpaticno ali je ovde vise stvar u pomodarstvu i cilju biti primecen.Mnoge devojke koje se tetoviraju iscrtaju neka kineska slova za koja nemaju pojma ni sta znace.Isto vazi i za neke znakove i tribale za koje nemaju pojma sta predstavljaju ali zato znaju da im sjajno cuci iznad guzice.

E ovu pricu sam cuo iz prve ruke. Slusao sam razgovor nekih Amera. Prica jedan od njih kako je njegov drug istetovirao neka kineska slova. Ne seca mse tacno sta su mu rekli da to znaci. Posle nekog vremena neki Kinezi to videli i pocnu da se smeju. Ispostavilo sa da je istetovirao "Mali mi je" na Kineskom :rotf:

moram da odgovorim...ne zbog tetovaza, kojih imam nekoliko...o tome svako ima prava da misli sta hoce
vec o napomeni o tattoo majstorima...gotovo svi DOBRI tattoo majstori slikaju i na platnu, crtaju...bave se i tom vrstom umetnosti, neki se bave i jos ponekom vrstom umetnosti...

Mene interesuje koji si motiv imala kada si išla da se tetoviraš?
Gledam ovu današnju mladež (oba pola) i vidim dosta iscrtanih .
U moje vreme se znalo ko se i zbog čega tetovira,
ovo danas mi baš nije jasno pa te molim da mi objasniš ?
:dontunderstand:

Bas tako znalo se oduvek da tetovaze nose robijasi, vojska i kriminalci.
Ova moda danas je sacuvaj Boze ali opet ko voli nek izvoli svak ce za
svoje grehe placati.
Elem hvala ti u svakom slucaju Art na informaciji jer ja jos nisam video da ti cuveni majstori prodaju svoja
remek dela ili da se zna za njih a ima ih milioni po celom svetu.
Makar jedan veoma poznat po tome da sam cuo za njega, a inace pratim veoma likovnu umetnost.
Ali drago mi je zbog njih ako se time bave.

Mene interesuje koji si motiv imala kada si išla da se tetoviraš?
Gledam ovu današnju mladež (oba pola) i vidim dosta iscrtanih .
U moje vreme se znalo ko se i zbog čega tetovira,
ovo danas mi baš nije jasno pa te molim da mi objasniš ?
:dontunderstand:

znas kako...ako ne razumes...ako nikad nisi pozelela da imas tetovazu, dzaba bih ti objasnjavala...to se voli ili ne voli...
meni je to vise od ukrasa za telo...to je jos jedan od nacina da izrazim sebe...za cim imam potrebu...kao sto imam potrebu da crtam, da slikam, da pisem ili nesto izradjujem svojim rukama
ja volim crtez, boju...i to mi je nekako normalno i blisko...ali meni, ne kazem da je svima koji se bave nekom vrstom umetnosti...i ne kazem da to svako dozivljava kao i ja
ima dosta njih koji to rade iz pomodarstva, iz fazona, zbog drustva ili kojecega...u to ne ulazim

...@Art, na kablovskom TLC kanalu emituju dva reality formata o tattoo artistima - 'Miami Ink' sa Ami James-om i 'LA Ink' sa Kat Von D...Ukoliko si pratila njihov rad i znas o cemu je rec, volela bih da cujem tvoje utiske - koja ti se skola vise dopada, koga cenis od umetnika u ovoj bransi?...Hvala...:) :zag:

...Inace, body art u bilo kojoj formi nije my cup of tea, iako razumem i postujem afinitete svakoga ko ih ima prema ovoj vrsti umetnickog izraza, kome pristaje i ume da ga iznese...:)

...@Art, na kablovskom TLC kanalu emituju dva reality formata o tattoo artistima - 'Miami Ink' sa Ami James-om i 'LA Ink' sa Kat Von D...Ukoliko si pratila njihov rad i znas o cemu je rec, volela bih da cujem tvoje utiske - koja ti se skola vise dopada, koga cenis od umetnika u ovoj bransi?...Hvala...:) :zag:

...Inace, body art u bilo kojoj formi nije my cup of tea, iako razumem i postujem afinitete svakoga ko ih ima prema ovoj vrsti umetnickog izraza, kome pristaje i ume da ga iznese...:)

jesam,mada ne redovno...iskreno...Ami James je dobar majstor...ali sebe ogranicava tematikom kojom se bavi..i ne ide dalje..mada ima dobre majstore koji za njega rade
Kat je daleko otvorenija i nekako mi se vise dopada kako ona funkcionise i radi...a Kori iz njene ekipe me odusevljava, zaista...

ovo je i odgovor na Aliansovo konstataciju da ne zna majstore koji se bave umetnoscu...Kat Von D je imala nekoliko samostalnih izlozbi svojih crteza i ulja...odlican je slikar
ima ih jos nekolicina...mozda ih i potrazim...jedan od njih je i Brajan Viveros...koji je nekad bio cini mi se tattoo majstor, sad iskljucivo slika...

postujem i ja to da se nekome ta vrsta umetnickog izraza ne dopada,
ali ne razumem cemu tolika rasprava...ko voli,nek izvoli,ko ne voli...opet ok...zasto ljudima toliko smeta to sto je neko saren?
ovo nije na tvoj racun,bako...samo me zanima misljenje :)

Poslednja izmena:
...Hvala, Art...:) :zag:...Meni ne smeta ni najmanje, cak mi se neki radovi veoma dopadaju na osobama koje ih nose - mislim da je Kat odlican portretista, kao i Corey Miller koji fantasticno improvizuje slobodnom rukom...Zanimljive su mi price koje stoje iza tetovaza, filozofija body art-a uopste, cak i ekstremnih formi koje, doduse, sa tattoo-om nemaju veze...To nije nesto sto je deo mene i sto bih uradila, ali mi zaista ne smeta - kao i sve drugo sto se doslovno ne uklapa u nas vrednosni sistem - pocevsi od gospodje sa sesirom na beogradski ulicama koja jos uvek izaziva okretanje poneke glave sa cudjenjem - u pitanju je kulturoloski momenat...

i da nisi rekla, znam da ti ne smeta :) :zag:

mene zanima jos necije misljenje, zaista...cime ljudi sa tetovazom zasluzuju poprek pogled na ulici?

iza onih tetovaza koje nisu proizvod trenutnog hira ili pomodarstva, uvek stoji prica...i to sa sigurnoscu znam, cula sam ih dosta...a i ja imam svoje :)

Tatoo jeste umetnost izrazavanja i poruka koje nosi
Svaki tatoo ima svoju pricu, jednu ili u nastavcima
ako je sa stilom ...moj takodje..
Ne vidim zasto bi se osobe koje imaju tatoo poreko gledale
osim ako nije nakaradno, rezultat jednog trenutka zbog kojeg
su se mnogi kasnije kajali i glupo..

Poslednja izmena:
meni je tatoo super stvar kad je licna prica u pitanju...ne volim nista napadno, anyway, takav mi je stil.

sebe ne mogu da amislim sa tatoo sada, zelim da mislim da mi je telo savrseno, iako sam ranije zarko zelela da ispricam nesto kroz tetovazu...

Back