Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
...... ima na guzi istetovirano JNA
istina ili mit?
istina ili mit?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad mi nisu bili jasni Tattoo majstori.
Onakve vestine i talenti, a ne slikaju na platnu profi
portrete za koje niko ne moze da kaze da ne bi bili uzimani u gro kolicinama
kao i da ne slikaju po kucama i bave se estetikom enterijera.
Cinjenica je da veliki broj danasnjih zena koje nose tetovazu su da kazem dosta lakse devojke
od ovih bez. Znam da ce sada skociti gospodjice koje ce se osetiti prozvanim ali napominjem napisao sam
veci broj zena na sve. Naravno uvek ima izuzetaka svugde.
Tako da ove koje se osete prozvano verovatno ih boli istina ali drage moje ja tu ne mogu da vam pomognem.
Tu samo same sebi mozete tako sto ce te da udarite apstinenciju od qurca i da malo povecate moralne norme.
istina ili mit?
istina ili mit?
Nikad mi nisu bili jasni Tattoo majstori.
Onakve vestine i talenti, a ne slikaju na platnu profi
portrete za koje niko ne moze da kaze da ne bi bili uzimani u gro kolicinama
kao i da ne slikaju po kucama i bave se estetikom enterijera.
Cinjenica je da veliki broj danasnjih zena koje nose tetovazu su da kazem dosta lakse devojke
od ovih bez. Znam da ce sada skociti gospodjice koje ce se osetiti prozvanim ali napominjem napisao sam
veci broj zena na sve. Naravno uvek ima izuzetaka svugde.
Tako da ove koje se osete prozvano verovatno ih boli istina ali drage moje ja tu ne mogu da vam pomognem.
Tu samo same sebi mozete tako sto ce te da udarite apstinenciju od qurca i da malo povecate moralne norme.
Nemam nista protiv devojaka koje se tetoviraju.Cak mi je u neku ruku to i simpaticno ali je ovde vise stvar u pomodarstvu i cilju biti primecen.Mnoge devojke koje se tetoviraju iscrtaju neka kineska slova za koja nemaju pojma ni sta znace.Isto vazi i za neke znakove i tribale za koje nemaju pojma sta predstavljaju ali zato znaju da im sjajno cuci iznad guzice.
moram da odgovorim...ne zbog tetovaza, kojih imam nekoliko...o tome svako ima prava da misli sta hoce
vec o napomeni o tattoo majstorima...gotovo svi DOBRI tattoo majstori slikaju i na platnu, crtaju...bave se i tom vrstom umetnosti, neki se bave i jos ponekom vrstom umetnosti...
Mene interesuje koji si motiv imala kada si išla da se tetoviraš?
Gledam ovu današnju mladež (oba pola) i vidim dosta iscrtanih .
U moje vreme se znalo ko se i zbog čega tetovira,
ovo danas mi baš nije jasno pa te molim da mi objasniš ?
![]()
...@Art, na kablovskom TLC kanalu emituju dva reality formata o tattoo artistima - 'Miami Ink' sa Ami James-om i 'LA Ink' sa Kat Von D...Ukoliko si pratila njihov rad i znas o cemu je rec, volela bih da cujem tvoje utiske - koja ti se skola vise dopada, koga cenis od umetnika u ovoj bransi?...Hvala...![]()
...Inace, body art u bilo kojoj formi nije my cup of tea, iako razumem i postujem afinitete svakoga ko ih ima prema ovoj vrsti umetnickog izraza, kome pristaje i ume da ga iznese...![]()