Prava tetovaza

• Začetnik teme Začetnik teme Lilith_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za dobru tetovazu ne treba da ti bude bitno koliko ces para izdvojiti uostalom seti se one stare koliko para toliko i ... hmmm... pa u ovom slucaju boje!
Preporucujem ti majstora Slobu jer je najbolji. Ima salon u zarkovu. On je meni radio tet jos pre cetiri godine i jos uvek je kao nova. Covek je legenda!

Evo ti nekih adresica i telefona...

STELLA&CAT T.C. Sremska I sprat lokal 13 tel. 064/11 916 11

TATOO STUDIO SEEN T.C. Pozeska 138a tel. 064/112 06 86

TATTOO STUDIO MIKI T.C. Mala piramida lokal 75 tel. 011/164-936

TATTOO JELENA Prvomajska 66a frizerski salon Mr. Bean tel. 063/82 88 916

URBAN SAVAGE TATTOO tel. 011/514-457 i 064/147-47-48 (to je Sloba :wink:)

BODY ART STUDIO SINDJEL Skadarska 40A T.C. ulaz A tel. 011/33 40 508 (ja sam svoj tattoo uradila kod njih :lol:)

Nadam se da ce ti ovo malo pomoci, bar mozes da se raspitas o svemu...

Lilith_:
Nesi:
Lilith_:
Ej Nesi prava si!:) Mnooogo hvala!:)
p.s.: kakav si tet uradila ako nije tajna?

...Mali crni leptiric...:wink:

Poz

Koliko te kostalo to zadovoljstvo? Posto i ja hocu malenu crnu tetovazu

E, nemoj da me drzis za rec...davno je bilo (a ja senilna :lol:)...ali mislim da je za tetovazicu koja ulazi u 5x5cm bilo oko 70EU...ipak bolje da zoves ili da odes licno da se raspitas...Imaju i tonu kataloga pa ako nisi bas sigurna sta hoces, mozes da vidis crteze ili tetovazice koje su drugi vec radili, da ti daju ideju...

Nesi:
Lilith_:
Nesi:
Lilith_:
Ej Nesi prava si!:) Mnooogo hvala!:)
p.s.: kakav si tet uradila ako nije tajna?

...Mali crni leptiric...:wink:

Poz

Koliko te kostalo to zadovoljstvo? Posto i ja hocu malenu crnu tetovazu

E, nemoj da me drzis za rec...davno je bilo (a ja senilna :lol:)...ali mislim da je za tetovazicu koja ulazi u 5x5cm bilo oko 70EU...ipak bolje da zoves ili da odes licno da se raspitas...Imaju i tonu kataloga pa ako nisi bas sigurna sta hoces, mozes da vidis crteze ili tetovazice koje su drugi vec radili, da ti daju ideju...

Ma to i nameravam, ovo je bilo cisto ono informacija iz prve ruke, odnosno od nekog ko je vec uradio nesto slicno:) Hvala na odgovoru, sad je vreme da stisnem zube:))) Mada se dvoumim izmedju Slobe i tih kod kojih si ti radila....hmmm:)

ovako kada vadim teme od pre godinu dana imam utisak kao da komuniciram sam sa sobom !!!!
sloba ti je zakon za sve tattoo majstore u gradu !!! tetovirajte se ili kod Bobana u tattoo-house-u ili kod Pedje u Sarajevskoj (ne znam kako se zove studio) !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back