Права тема за људе од речи!

Тако ми части одлазим из земље у случају победе СРС-а

• Одлазим неповратно

• Одлазим, али ћу се вратити као трговац. Продаваћу вам демократију.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To što Evropa preti nekom izolacijom, od toga nema ništa: Samo nas plaše da bi pobedili njihovi poltroni iz DSa. Ne isplati se Evropi da nas izoluje jer mnoge su njihove firme ušle na naše tržište i zarađuju ogromne pare, pa bi bilo šteta da se to prekine. Prdeće Evropa 2-3 meseca ako radikali pobede pa će i njih prihvatiti.

као и сваку власт која победи на демократским изборима

само да не буде неки нови 5 октобар па да се не покољемо међусобно а ови индијанци око нас да се радују то ме једино плаши:!:

ovo je kvaka 22 ako kazes da si lud pusticemo te iz vojske koja je u ratu da ides kući, ali ako hoces da ides kuci tj bezis od rata onda nisi lud,tako da nista od toga!
tako i ova tema ako pobede radikali neces dobiti vizu da palis iz drzave:D
ja bih rado al hebiga nemam nameru da palim u rusiju i mianmar ili severnu koreju

Možda to evropa upravo i hoće. Vidiš da su se stranke u Srbiji polarizovale na 'desne' i leve'. Odnosno na SRS i DS. Ko garantuje da ako neka od njih pobedi da neće izbiti demonstracije, a time i (ne daj Bože) građanski rat???

Европа нама никад није мислила добро ,мислим на Енглезе,Франзузе(заблуда о лађи Француској) Немце а овим осталима и овако и онако:roll:

Грађански рат је по некима излаз из ове ситуације. ЛДП краде и лупа по граду не би ли направио пометњу која би била повод да нас НАТО окупира...

a šta si ručala:mrgreen:
koje su ovo gluposti
e035.gif

Грађански рат је по некима излаз из ове ситуације. ЛДП краде и лупа по граду не би ли направио пометњу која би била повод да нас НАТО окупира...

то си ти написао, а да сам ја то написао ови што спамују за ЛДП на овом пдф-у би ми се накачили као да сам ратни хушкач:evil:

баш ме занима одговор на тај твој пост;-)

Европа нама никад није мислила добро ,мислим на Енглезе,Франзузе(заблуда о лађи Француској) Немце а овим осталима и овако и онако:roll:

Ma svi su oni pali pod uticaj Amerike. Pogotovo Francuska. A Nemačka je beskrajno zahvalna Amerima što su im pomogli u II sv.ratu da ih Rusi ne osvoje. Jedini su nam prijatelji Rusi i Grci (ima i još nekih manjih država, al njih niko ništa ne pita).

Ma svi su oni pali pod uticaj Amerike. Pogotovo Francuska. A Nemačka je beskrajno zahvalna Amerima što su im pomogli u II sv.ratu da ih Rusi ne osvoje. Jedini su nam prijatelji Rusi i Grci (ima i još nekih manjih država, al njih niko ništa ne pita).

о томе сам писао пре неку ноћ :lol:Гестапо :arrow:ЦИА :!: Ромелов Афрички Корпус:arrow:Прва Падобранска Дивизија Легије Странаца

али то треба објаснити..............

глупо је да пишем њихове никове одмах има да поставе неке слике из 90их

са некима се не вреди убеђивати:arrow:блесав и глуп браћа рођена:evil:

Видим да по форуму мало-мало па неко најави бежанију из земље ако радикали направе Владу...

Немојте после нисам био озбиљан:mad:

Ni u kom slucaju ne bih napustio Srbiju!!! Ja sam apolitican ali cu ostati u svojoj zemlji sa svojim narodom i u dobru i u zlu!

Svasta sa ovim anketama, naravno da ne bezim ali ne daj Boze da radikali pobede
Ja bih recimo napravila anketu
Ako radikali pobede da li idete u borbu za odbranu Kosova do poslednje kapi krvi, ko sto jednom rece Sloba ;)

Iz mog apoliticnog ugla ja kazem da bih se borio dok imam daha u grudima! Protiv sam rata, ali ponekada ti ne ostaje izbora. To je moj licni osecaj, vec sam bio u ratu, nisam psihopata koji voli da ubija, nisam ratni profiter, ja sam covek koji voli svoju zemlju i koji bi dao svoj zivot pre svega stiteci svoj narod, a onda i za rodnu grudu koja me je iznedrila. To je moj i dug svih onih koji se osecaju isto kao ja.

Ovaj moj osecaj nece promeniti niti jedno obecanje politicara, niti jedna mogucnost da se obogatim, nista.... To je nesto sto imam u sebi i to mi niko ne moze oduzeti, jer mi taj osecaj daje pravo da kazem da znam ko sam ja, ko su mi bili dedovi i ko ce biti moja deca! Ko ovo ne razume treba da napusti zemlju odmah!

Nisu oni ni blesavi ni glupi nego jednom rečju - PROKLETI!
A što se tiče CIE, jel zna neko koliko Amerika ima vojnih jedinica i službi državnih bezbednosti. A nama oće i ovu jednu jedinu vojsku da unište. I mnogo su uspeli u tome dolaskom na Tadića i Šuntavog na čelo srpske vijske i odbrane.

ми никада нисмо имали војску

ПОВИЈЕСТ нова тема на пдф:lol::lol::lol:

To što Evropa preti nekom izolacijom, od toga nema ništa: Samo nas plaše da bi pobedili njihovi poltroni iz DSa. Ne isplati se Evropi da nas izoluje jer mnoge su njihove firme ušle na naše tržište i zarađuju ogromne pare, pa bi bilo šteta da se to prekine. Prdeće Evropa 2-3 meseca ako radikali pobede pa će i njih prihvatiti.

Samo se ti nadaj da neћe biti iзolacije sa radikalima. Tako je bilo i devedesetih. Evo sada je privreda stala зbog kriзe vlade, stale su inostrane investicije, pad na berзi.

мени не мораш да се извињаваш:-P али приче о "економској не зависности" нису ни за лаку ноћ

пошто се овде одавно смркло:roll:

Da, ali moras da priznas da se 90% teletabisa loze upravo na to! Yebi ga to je nasa realnost. Dokle god ta prica pije vodu, mi cemo da yebemo ježa u bodljiku!!!

Back