Prava sreća

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.907
https://youtube.com/@itsleehutchinson?si=QWPRiND8p0n7rrPo

Ovo je kanal koji pokazuje šta je stvarno prava sreća. Ovaj dečko ide i snima transformaciju beskućnika.

Njihova sreća, zadovoljstvo i zahvalinost što imaju mogućnost najosnovnije potrebe je beskrajna i neizmerna.

Da li se slažete da je ovo prava sreća?

Poslednja izmena od moderatora:
Povremeno gledam ovaj kanal i divim se momku koji je human i pomaže beskućnicima.

Mislim da je ovo prava sreća.. a mi koji imamo gotovo sve što poželimo, često zaboravljamo kako neki ljudi žive. I uvek tražimo više i više..sve bolje, kao pravi konzumenti u potrošačkom društvu.

"radost je u davanju a tuga je u primanju".

Mislim da je ovde u pitanju obostrana radost. I onoga što daje, što pomaže i onoga ko prima pomoć.

I u Turskoj snimaju serijal "transformacija, svest o beskućnicima".

Da li je ova pomoć koju vidimo u serijalima "Transformacije" dobra za te ljude, tačnije, da li oni menjaju svoj život?

Šta mislite, da li se ti ljudi vraćaju svom životu prosjaka, beskućnika ili pokušavaju da nađu posao i uklope se u društvo?

Da li biste pomogli nekom beskućniku ili bi okrenuli glavu od njega?

Mislim da je ovde u pitanju obostrana radost. I onoga što daje, što pomaže i onoga ko prima pomoć.

I u Turskoj snimaju serijal "transformacija, svest o beskućnicima".

Da li je ova pomoć koju vidimo u serijalima "Transformacije" dobra za te ljude, tačnije, da li oni menjaju svoj život?

Šta mislite, da li se ti ljudi vraćaju svom životu prosjaka, beskućnika ili pokušavaju da nađu posao i uklope se u društvo?

Da li biste pomogli nekom beskućniku ili bi okrenuli glavu od njega?
u pitanju je samo trenutna radost onog koji prima.

u pitanju je samo trenutna radost onog koji prima.

Gledala sam sinoć jednu od tih emisija. Turska televizija ima serijal tih emisija o transformaciji beskućnika.

Oni ne dobijaju samo nadu. Nov izgled im pruža mogućnost zaposlenja, mogu da potraže stan jer su uredni.. Sva vrata im se otvaraju.

Ponovo pitam, da li biste pomogli nekom beskućniku na ulici?

I šta za vas znači "prava" sreća? Jedino je Džordži odgovorio na ovo pitanje o sreći.

Gledala sam sinoć jednu od tih emisija. Turska televizija ima serijal tih emisija o transformaciji beskućnika.

Oni ne dobijaju samo nadu. Nov izgled im pruža mogućnost zaposlenja, mogu da potraže stan jer su uredni.. Sva vrata im se otvaraju.

Ponovo pitam, da li biste pomogli nekom beskućniku na ulici?

I šta za vas znači "prava" sreća? Jedino je Džordži odgovorio na ovo pitanje o sreći.
samo, Djole je izostavio svalerku.............kolko ga znam.

Back