Prava prolećna temilica

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Zumbuli.
Tajna. Moć podsvesti. And so on... OK, niko to ne čita... Ali univerzum svejedno sluša i odgovara na vaše želje. (Yeah right...)

Tako, jednom davno sam vizualizovala scenu, ovako ja, ovako mlađi momak i tako mi u nekoj ljubavi.

E sad, postoji jedan film, jedan od dva filma koja sam samo ja gledala u celom univerzumu. Ne, neću vas pitati da li ste gledali jer znam da niste. Tamo sam videla ovu ženu:
FB_IMG_1615063732512.jpg

(alt: jutros mi je ruža procvetala)

I ona je stalno ponavljala jednom klincu sledeće reči: Don't f.u.c.k me, kiddo.
E moja želja je bila da ja to kažem ovom mladiću iz drugog pasusa. Imala tu scenu u glavi, skrooooz.

I eto, obistinilo se. 🥰 Ima neka sila, hjebeš mi sve.

Je l' se zezate vi tako s univerzumom i šta mu tražite?
Potpitalje: Je l' verujete?

Poslednja izmena:
Je l' se zezate vi tako s univerzumom i šta mu tražite?

Da. Razgovaram sa stvaraocima svake godine istog datuma. Uvek mu trazim isto.
On se drzi dogovora ali kasni uvek godinu dve. Sve sto pozelis dovoljno jako univerzum stane i zelja krene ka tebi, univerzum ti odgovori, nekada te zajebava, nekad kazni ili nagradi.

Gore te neko gleda i kaze a vidi sad kako cu da je zajebem.
A ovaj drugi nemoj je sada pusti je.

Dobro razmilsim sta zelim ... jer su mi se sve zelje ostvarile do sada koje sam pozeleo... za neke sam bio spreman za neke nisam.

:D ... a teorije sam da ako nesto stvarno pozelis cistog srca bez nerazumnih gluposti kad tad se ostvari...

samo da me ne cuje Cak Noris jer sam pozeleo da bude cosav po grudima i da neume da koristi karate :lol:

Back