Ne znam da li sam potrefila temu,ali se nalazim u situaciji u kojoj ne znam kako da reagujem i kako da se postavim.Nadam se da ce neko moci da mi pomogne.
Naime pocetkom septembra mi je instalirana digitalna televizija i internet i receno mi je da ce za dan dva da dodje signal interneta.U medjuvremenu sam otputovala i posle 10-ak dana kad sam se vratila interneta i dalje nije bilo.Zvala sam ih i poslali su te njihove ljude da provere i rekli su mi da je do nekog razdelnika u stanu i da treba da se rusi pola zida da bi mogla da imam signal.Da napomenem da ni digitalna nije funkcionisala i da je seckala iz istog razloga.Oni su sve uneli u svoj izvestaj.Meni,naravno,ne pada na pamet da zbog interneta rusim pola zida!Ja sam posle toga opet otputovala i kad sam se vratila odlucila sam da raskinem sa njima ugovor,ali su mi rekli da moram da platim to instaliranje i da izmirim racun za ceo oktobar i pola novembra.Kad sam rekla da ja nisam uopste koristila njihove usluge,jer interneta nije ni bilo i da mi nije jasno zasto to treba da platim,rekli su mi da napisem dopis i da ce mi javiti u roku od nedelju dana da li mi je to odobreno,ali evo vec druga nedelja kako mi niko nista ne javlja,a ja stvarno necu da dodjem u situaciju da moram da platim tri racuna za nesto sto nije sluzilo svrsi!
Zanima me da li se neko nasao mozda u slicnoj situaciji,ili mozda zna nesto o tome da li sam ja stvarno obavezna da im to platim,ili ne,jer sam se nekoliko puta uverila da se cesto potrosaci i korisnici raznoraznih usluga zbunjuju i dovode u zabludu samo zato sto ne znaju svoja prava,a oni to bezobrazno koriste!