prava ljubav

hazard:
a zashto prevarena strana pati?
da li zbog svojih ubedjenja?

verovatno, iz sebičnosti, osećaja odbačenosti, ne znam. Ali svakako mi ne deluju srećno, daleko od toga.Ako je neko od vas bio prevaren, nek mi pojasni..
ja ne znam da li sam bio.....verovatno da jesam
zashto je neko sebichan ako u sluchaju prevare zadovolji svoje nagone....imash ih...zar ne?
znachi birash izmedju "sebichnosti" prema sebi i prema partneru....i zashto je neko odbachen...zato shto je iskljuchen iz neke tvoje akcije.....trebalo bi da budete kao u filmu "rame uz rame"....
naravno da niste.....ti u toku dana obavljash gomilu stvari koje se tichu samo tebe....

Milow:
goodday:
budca:
goodday:
budca:
ma vise nema konzervativnih parova\\\\
ovo je neki neokonzervativizam-jako slicno ali jos nije u toj fazi
ja nisam imao ribu koju nisam bar jednom prevario
a imao sam vise od 10 riba,takodje neznam vise od 3 ribe koje nisu svog decka prevarile bar jedan put.
Verovatno ti je to odgovor na 'jedna/jedan je dovoljno za ceo zivot(misli sam jedan/jedna i 'bez prevare)
da....upravo to....
da li onda shvatash vezu kao posao.....
malo grub prikaz ali...
ma kakvi,ja to shvatam kao zadovoljstvo,potragu za necim lepim i uzbudljivim,sex,lud provod,volim zensko drustvo gde god da se pojavim,volim da su mi zene non-stop tu u blizini,pred,ispod,na meni,nije bitno uopste,bitno je da je ona uvek tu
pa to je normalno.....
kada sam rekao posao....mislio sam na brak...ili duzu vezu....
kapirash...zadrzavash veliki stepen svoje intime....varate se....i dalje zivite zajedno....dijalozi vam se svedu na"e kupila sam danas" ili "e, doneo sam ti"....jednostavno brak odradjujesh.....
sigurica...imash nekog da brine o tebi.....ali i pored istine o takvom odnosu ona se ne iznosi na sto....vec se izbegavaju razgovori na tu temu i ona se pokriva glupim lazima kojih ste oboje takodje svesni ali se preko njih jednostavno prelazi...
Jednom rečiju idila :P
:lol: :lol: :lol: da, idila za debila....

hazard:
I gde nas sve ovo vraća? Kad te neko prevari ti ostavljaš. A misliš da ti nekog drugog imaš pravo da varaš.Zar to ne pravi i od tebe stvar? ne želim ikoga da povredim, koliko to god glupo zvučalo.I ne želim da se osećam kao stvar.Verujem da u pravoj ljubavi postoji poverenje koje omogućava da se ljudi oko svega dogovore. Možda sam utopista, ali samo takvu ljubav mogu nazvati pravom. U životu je verovatno to teško postići, ali možda ako se nađu dve OK osobe, zašto ne?
upravo to....dogovor....da li mozesh iskreno da govorish o sebi....svojim potrebama

Ok, ja bih svom decku kad ne bih vise znala sta cu od tolike ljubavi, "namestala" neke druge cice na koje vec baci oko. Uh, cool, super, ja sam savremena zena! E, sad.... postoji li muskarac koji ce npr. meni kao svojoj voljenoj devojci ciniti takve "usluge". He, bacim ja oko na tamo nekog tipa i moj dragi ustane i ode do njega, predstavi se lepo: "Cao, ja sam decko one tamo plavuse za trecim stolom i malocas mi rece da joj se svidjas, pa ako si raspolozen da joj malo smiris hormone, posto ja veceras bas i nisam raspolozen"
Ha, ha, ha!
E volela bih to da dozivim, pa mogu odmah da umrem... srecna!

No Nick:
Ok, ja bih svom decku kad ne bih vise znala sta cu od tolike ljubavi, "namestala" neke druge cice na koje vec baci oko. Uh, cool, super, ja sam savremena zena! E, sad.... postoji li muskarac koji ce npr. meni kao svojoj voljenoj devojci ciniti takve "usluge". He, bacim ja oko na tamo nekog tipa i moj dragi ustane i ode do njega, predstavi se lepo: "Cao, ja sam decko one tamo plavuse za trecim stolom i malocas mi rece da joj se svidjas, pa ako si raspolozen da joj malo smiris hormone, posto ja veceras bas i nisam raspolozen"
Ha, ha, ha!
E volela bih to da dozivim, pa mogu odmah da umrem... srecna!
:lol: :lol: :lol: previshe slobodna interpretacija....ali na to se svodi....
da partner dopusti da se zadovoljish na takav nachin.....i da, male su shanse da ces umreti srecna :wink:
ovo je hipoteza....i moguca je....

Back