Prava ljubav zaborava nema;)

Kako god da izgledaju, makar ne mrze nekoga zbog druge zastave i nacionalnosti

Među ostalim bratstvima u plemenu Kuča spominju se: Glavatovići, Ganići, Đeševići, Hadrovići, Ibričevići, Kapidžići, Kneževići, Kolenovići, Lukačevići, Ljuhari, Ljuce, Marići, Mekići, Memići, Micani, Mrkulići, Nikočevići, Orahovci, Oručevići, Šarkići, Šabanagići i dr.. Dr. Erdeljanović ističe da su, prema tradiciji Kuča, brojne ugledne porodice tog plemena primile Islam.

Белинда,кршна црногорка.....

Među ostalim bratstvima u plemenu Kuča spominju se: Glavatovići, Ganići, Đeševići, Hadrovići, Ibričevići, Kapidžići, Kneževići, Kolenovići, Lukačevići, Ljuhari, Ljuce, Marići, Mekići, Memići, Micani, Mrkulići, Nikočevići, Orahovci, Oručevići, Šarkići, Šabanagići i dr.. Dr. Erdeljanović ističe da su, prema tradiciji Kuča, brojne ugledne porodice tog plemena primile Islam.

Белинда,кршна црногорка.....

Pa Kuči su bili Albanci katolici, pa su pod Turcima prešli u Islam

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Хеј пријатељи......:hahaha:
Ово морате прочитате....макар вам задње било.....:dash:
Страва ствар....и доста поучна.....:rotf:

http://www.e-novine.com/kultura/kultura-knjige/32522-Jedna-moja-avantura-drugom-Vojom.html
thumbnail.php

Montenegro: Pismeni zadatak iz The Books Of Knjige jezika
Jedna moja avantura sa drugom mi Vojom

Ево вам прва два пасуса.....а за остатак...на наведени линк....:hahaha::hahaha::hahaha:

Dogovorimo ti se ja i Vojo mi da idemo put Budve, da bi počeli da jebemo, jer smo čuli da se dolje ljudi jebu skoro svaku noć, a mi smo bili navikli da u Cetinje svaku noć ništa ne jebemo, pa nas po malo i strah gušijaše, jer ne znasmo što ne čeka

Ja sada posjedujem dvajest godina i studiram ekonomiku preduzeća. Dobar sam studenat i ne koristim trikove da bih polaga ispite, nego sve sam naučim, u studensku sobu. Posjedujem više drugova od kojih mi se najljepše sviđa Vojo, moj drug Vojo Šekarić, s koijem igram na fudbalu i šahu kada nijesam s knjigom. Želim ovom prilikom da vi ispričam kako smo ja i Vojo mi imali poginut put Budve, kad smo bili pjani, s kolima škodom mi, od strika Zeta koi je tada bijo u ludnicu zbog toga što je poubija sve čele staroga Vojina Bojanovića - kralja narodnog melosa, jer su klale strinu za prkno. Do tada sam se čudijo što je stari Vojin Bojanović - kralj narodnog melosa strika nervira čestom izjavom da strina ima medeno prkno. Poslije pogibije čela mi je bilo jasno.

Dogovorimo ti se ja i Vojo mi da idemo put Budve, da bi počeli da jebemo, jer smo čuli da se dolje ljudi

I ponovno citanje samo naslova

Sa ponosom sam nosila lentu na kojoj je bilo ispisano ime zemlje iz koje dolazim - rekla je Orahovac.

Te iste godine su se misice Srbije, Albanije i Kosova takođe, slikale sa albanskom zastavom. Cilj kompletne manifestacije je da pokažu ljudima da svi živimo u miru i to je jedina poruka najljepših djevojaka - kaže Jovanović.

Sta reci za missice!Zar su one osobe koje odlucuju o sopstvenim postupcima...
Nikada mi nisu bili jasni ti ljudi koji zive u Crnoj Gori i koji ce zbog sadasnjih plitkih interesa, zaboraviti sve istorijske i kulturne sprege sa Srbijom.
Cini mi se da je ovo tipican primer prodaje vere zarad bedne vecere .

Back