Prava istina o ubistvu Jerga Hajdera

Neću .., vidim da u vezi persiranja imaš neka vrlo ružna iskustva i asocijacije.Ne,ti si prvo takvo iskustvo

kao prvo – ja nisam ništa pitao, ja sam komentarisao i konstatovao.

kao drugo – nikada i nikome na ovome forumu nisam se obratio na tako primitivan i vulgaran način (pogotovo ne jednoj dami), tako da nemoj molim te nekakvim jeftinim i providnim reciprocitetom, pokušavati opravdati svoju nekulturu i očiti nedostatak kućnog vaspitanja...........osim meni,aja sam vratila,samo krace i jasnije.

Naravno da ne mislim (mada ono “ne čitati ništa” odnosi se zapravo “na čitati svašta”, jer čitati svašta je isto kao ne čitati ništa, ali dobro nema veze), e al’ stvar je u tome što se iz one tvoje pisanije ne vidi da ti se to nije “samo javilo” .., a ja … ja sam dao komentar na ono što se vidi...........ja ne citam nista,i meni se sve javlja.......

Tako sam isto i prošli put komentarisao samo ono što si napisala, možda si ti nešto drugo mislila, ali nisam ja kriv što ti imaš problema sa pismenim izražavanjem svojih misli.
I inače gdje god da pišeš ili gdje god da nešto izgovaraš treba da paziš na svoje riječi, jer kako reče Lec (nadam se da znaš ko je Jirži Lec), nikada se ne zna da li su ti to posljednje riječi koje ćeš izgovoriti.
.........kad mi se javi da ce me neko ukokati,ja cu paziti sta cu reci............mozda:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja sam uvijek o Tebi Titus razmišljao kao o jednom klasičnom salonskom judeofobu, te mi tako ovaj boldirani ekstremni izljev iracionalnog stvarno nikako ne ide uz tu predstavu.

Osim toga od Tebe očekujem i dosljednost, od kuda sada to "jevrejski", pa zar nije hazarski?;)

Voleo bih krauterbox da se u ovom odgovoru tebi nashalim, pa da i moj odgovor tebi bude u duhu tvog, polushaljiv, i sigurno bih to ucinio da tema nije ( barem za mene ) poprilicno tuzna i opskurna.

Smatram da je za pravilno razumevanje medju ljudima, kada su ovakve diskusije u pitanju, potrebno ispravno definisanje pojmova. Naime, ja sam odreagovao impulsivno i preemotivno, te je mozda moja sintagma zazvucala drugacije nego sto joj je, od autora iste,t.j. moje malenkosti, bio zadatak. Kada sam napisao 'jevrejski izbljuvak', akcenat sam stavio na 'izbljuvak', jer izbljuvaka ima u svakom narodu pa i u jevrejskom, a pridev 'jevrejski' posluzio je da ukazem na to da covek koji tako vulgarno okaljava ugled pokojnog coveka, iznoseci najodvratnije lazi o njemu, svakako radi to veoma svesno, jer nalazi se na celu jedne stranke kojoj ne da nisu svojstvena takva ponasanja, vec naprotiv, desnicarske ideologije propagiraju tradicionalne vrednosti hriscanstva, a u te vrednosti homoseksualizam, svakako ne spada, te da taj i takav covek svakako ne moze biti neko kome je stalo do austrijske desnice i austrijskog naroda, ne ulazeci u to zasto je to tako i zasto su mnogi Jevreji ( po meni krajnje neosnovano ) u Hajderu videli svog neprijatelja.

Da rezimiram: ovim svakako nisam zeleo uvrediti nijednu naciju ili narod, kako vec...( tu ona tvoja opaska o hazarima mozda dobija veci smisao ), samo sam hteo ukazati da je Pecner samo jedno u nizu kukavicje jaje podmetnuto Hajderu u moru neprijatelja koje je imao.

P.S. I otkud ti to da sam 'judeofob' ( ono 'salonski' ti necu zameriti )? Kada napadam Jevreje, ja to radim ( barem tako mislim i zelim ) krajnje osnovano. Isto kao kada napadam, npr Nemce, tacnije naciste i njihovu sramnu ulogu u istoriji 20-tog veka. Na isti nacin napadam i Jevreje i njihovu sramnu i zlocinacku ulogu u, npr, boljsevickoj revoluciji i genocidu nad ruskim narodom. Mozda mi je recnik ponekad preostar i zazvucim drugacije nego sto sam zeleo, ali svakako nisam niti judeofob niti germanofob zbog toga. I meni je zao sto je to mozda zazvucalo 'antisemitski' ( sto volim ovaj nikada do kraja definisan pojam ), jer nikada nisam voleo generalizacije kada su narodi u pitanju, prosto, sintagma je mozda malo nespretno upotrebljena.

Poslednja izmena:
Реч је пре свега о ционистима или талмудистима, тј. најгорим сатанистима који преко патње и крви хришћана и преко рушевина држава и монархија граде НСП којим ће владати њихов врховни господар анти-христ.

A da ironija bude veca, Jevreji su isto tako zrtve tih opskurnih likova i sutra kada Izrael bude zrtvovan u nekim globalnim, zakulisnim igrama ovih mracnjaka, opet ce biti zrtvovani...

Pa cak i da je bio ***** recimo,sto sumnjam,kakvu to ulogu igra na zapadu,kad je to kod njih normalno.Evo gradpnacelnik Berlina se licno izjasnio da je *****,i svi srecni.Tako da taj pokusaj da ga ocrne je kontraproduktivan.Zato ne znam sta s time mogu postici,jos ce ispasti,ako se nekad i dokaze da je ubijen,da ga je ubio"decko".Jedino ove nase demokrate ce morati da se odluce,zasta da ga napadaju,sto je fasista,il ,sto je *****-jer oboje,ne ide nikako

dbar dan zelim gospodin hajder sigurno nije bio *****, gospodin hajder je trn u oku za celu weuropu, posebno za sozijaliste i kao sto drug gore rece zidovskog lobija, gospodin hajder se uvek suocavao sa problemima tih vrsta,zato nikada nije mogao da postane nesto vise u vladi austrije. kada je gospodin hajder pricao na austriskoj televiziji ili davao nekea obavestenja svi su se bojali sta ce on da kaze jel gospodin hajder je uvek kazao ono sto je i mislio bez dlake na jeziku. nazalost sada nema vise tog politicara skinuli su ga jel su se bojali njega a ko ga se bojao kao sto neko ovde rce da su se jude bojal to je moguce ali moje misljenje je da su ga nemacka tajna sluzba sredila taj udes koji se dogodio to je samo po manirima komunisticke tajne sluzbe (KGB)ili bivse istocno nemacke obavestajne sluzbe sada u nemackoj je jako losa situacija pa se svi boje da i u nemackoj ne dodje do pobede desnicarske stranke DFP na celu ga gospodinom lafontenom to se u novoj europi nesme da desi pa sta bilo dea bilo jos jednom da dodju 1930 i 1940 godine onda zbogom europa onda ce opet amerikanci da dodju da pomognu europi, jer bez velike amerike nema nista ona je svetski policajac amerika je jedina koja zna sta radi eto naj bolji primer je jugoslavija kako su je rasturili da imaju lagan posao na balkanu, rasturi li su srbiju, a ako zazele da srbiju dovedu na beogradski pasaluk to ce im uspeti,za sada to jos nije tema sada je europska unija na redu nju moraju malo da zavade pa da vide ko treba americku pomoc da mu malo pomognu;);) otom potom sve ce da se vidi i toj americi ce jednom doci kraj samo malo strpljenja.;):super:

Back