Prava internet zarada

he_who_brings_order

Zainteresovan član
Poruka
169
Umesto da reklamiram nešto, ovde ću ukratko napisati par načina kako možete stvarno zaraditi preko internta... :)

Pišem odvojenu temu, jer na ovom delu foruma, nisam video neku koja se time ozbiljno bavi, nadam se da nisam promašio neku.

Nisam stručnjak na tom polju, ali učim dosta, pa evo od mene ovog malog vodiča...

Internetom možete zaraditi ako:

1. Napravite sajt, blog (više njih). Napravite sajt ili blog, postavite sadržaj koji je vredan i koristan čitaocima, uložite vremena na promociju i zarađujete uglavnom od reklama. Ako imate veću posetu, možete zaraditi mnogo novca. Samo da dodam, ako vam je jedini cilj zarada, ne trudite se mnogo oko domaćeg sadržaja, već idite na eng. govorno područje. Možete uspeti i na našem, ali količina znanja, rada i posvećenosti je ogromna, pa i tada ne mora da uspe. Jednostavno samo razmislite koliko ljudi iz koliko zemalja mogu doći na vaš sajt ako je eng a koliko ako je domaći. Ma da, verujem da ništa nije nemoguće, pa ni to...

Potražite informacije o
wordpress
HTML/CSS,
contextual advertising
affiliate programs
traffic statistics
search engine optimization (SEO)
full vs. partial feeds
feed aggregators
tagging
I svim ostalim stvarima na koje naiđete usput... kao i o taktikama za pisanje i zaradu blogovima, najviše informacija na tu temu možete dobiti sa ovog sajta

2. Možete imati onlajn biznis tako što ćete se baviti web dizajnom, copywriting-om, ili internet marketingom. Spojite prave ljude i uspeh je moguć.

3. Online Real Estate Trade, to je kada kupujete razvijate i prodajete (sve u svemu zarađujete novac) od prodaje domena. Kupujete domene i prodajete ih svakome ko je zainteresovan. Link

4. Get-Paid-to Websites - ima mnogo sajtova koji vam plaćaju da surfujete, isprobavate proizvode, prijavljujete se za neke stvari, pre nego što bi ovo počeli nije loše da pogledate ovaj forum...

5. Ako imate veštine poput web dizajna, copywriting-a, programiranja, možete ponuditi te svoje veštine za novac. Možete i prevoditi tekstove isl. Za to proverite guru i elance

6. Pravite proizvode i prodajte ih. Sajtovi poput ovog vam mogu pomoći da razvijete i prodajete stvari poput kalendara, brošura, slika i e-knjiga. Ili sajtovi poput Shutterstock, alamy ili ovog koji vam mogu pomoći da prodajete slike...

Ovo su neki od načina... Samo da upozorim, svaki način traži dosta predznanja, koje možete vremenom dobiti... Tako da ne idite sa ovim glavom kroz zid, već dosta istražujte, pre nego što se odlučite za nešto.

Potencijal internet zarade je veliki... zato što uglavnom, na početku nije potrebno uložiti mnogo novca, a mogućnost za zaradu je ogromna. Ali je potrebno dosta rada, sreće, znanja itd...

Nažalost pošto u Srbiji (barem koliko ja znam) još ne postoji PayPal mogućnosti su nam veoma ograničene za sada. Ali ovaj vodič može pomoći početnicima da shvate mogućnosti. ;)

Srećno :bye:

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje-> sta je sa onim sajtovima sto se zaradjuje od kliktanja... Zabluda ili makar i mala zarada? Mozda i to vredi da se stavi na listi.

Misliš na ovo?

4. Get-Paid-to Websites ima mnogo sajtova koji vam plaćaju da surfujete, isprobavate proizvode, prijavljujete se za neke stvari, pre nego što bi ovo počeli nije loše da pogledate ovaj forum...

Ovaj forum koji sam dao u linku nije loš jer imate dobre informacije o novijim internet prevarama od strane ljudi koji su često sami bili žrtve. ;)

Back