Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
a to mi ne trebaNe mora.To ti treba ako hoćeš da uloviš lovatora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to mi ne trebaNe mora.To ti treba ako hoćeš da uloviš lovatora.
Dama nije savrsena ali drzi neki nivo.Ne znam tačno da kažem da li tako savršena dama kao iz opisa postoji, ali da je opis romantizovan jeste, jer svako biće pa i svaka žena ima i svoje nedostatke, tako da ove mitske generalizacije nisu ništa drugo do plod nečije mašte, jer ne postoji nijedna osoba koja ne greši, koja ne napravi glupost ili nešto ne zna ili ne ume kako treba
Manite me se više priče o idealnim ljudima i odrastite
Zasto kazes ljubav a mislis na seks?More izbacio bih ja iz opisa tu desetu stavku o ljubavi, to: ''Ljubav – prava dama je biće ljubavi, ljubav je njena suština. Ona ume da voli i puna je ljubavi za sve.'' Jer ako kolege, komšije, majstori itd., itd., itd. saznaju da je ona biće ljubavi, da je puna ljubavi za sve, može da bude svašta. Podnosim amandman, da se ta deseta tačka briše.![]()
takoeMore izbacio bih ja iz opisa tu desetu stavku o ljubavi, to: ''Ljubav – prava dama je biće ljubavi, ljubav je njena suština. Ona ume da voli i puna je ljubavi za sve.'' Jer ako kolege, komšije, majstori itd., itd., itd. saznaju da je ona biće ljubavi, da je puna ljubavi za sve, može da bude svašta. Podnosim amandman, da se ta deseta tačka briše.![]()
Pazi da ne upadnes u ljubomoru.Ipak bih ja to kontrolisao, da se ta ljubav ne preliva i tamo gde ne bi smelo.![]()
Ljubav je potpuno pozitivna stvar. Sto vise ljubavi, tim bolje.Ljubav je ozbiljna stvar, mora se dozirati, znači selektivno voleti , a ne tako da se bude puno ljubavi za sve i svakoga,![]()
Budalastine.More izbacio bih ja iz opisa tu desetu stavku o ljubavi, to: ''Ljubav – prava dama je biće ljubavi, ljubav je njena suština. Ona ume da voli i puna je ljubavi za sve.'' Jer ako kolege, komšije, majstori itd., itd., itd. saznaju da je ona biće ljubavi, da je puna ljubavi za sve, može da bude svašta. Podnosim amandman, da se ta deseta tačka briše.![]()
nisam otvaro link, samo znam da su vrlo retka pojava danas