Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332

imaš li još iljadu mačaka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini što sam ti poslala
..
Ovakve postove bi trebalo kaznjavati, ako nisi u stanju pisati koliko toliko normalno onda se nemoj ni upustati u raspravu.
mislis da mi pere i kuva i opsluzuje,moze moze..![]()
Sta tebi nije jasno?
Jeste kad naišli na primata koji na žene gleda isključivo kroz - pranje, kuhanje i jepanje?
Kako ste se odnosile prema njemu? Jeste li mu kad popustile u diskusiji ili slično tome da mu erekcija bude bolja..ili ste ih gazile kao mrave?
Realno, mnoge žene se zaljube u takve primate i prave se tupaste ne bi li zadovoljile njihovu potrebu za moći..
Možda se viđale takve brakove u svog dida i bake, majke i oca? Viđate li sebe u takvom odnosu?
Općenito vaše mišljenje o tome..
Nije mi jasno gdje ti pocinje recenica a gdje zavrsava, nema velikog slova, razmaka, tacke na sve strane...
]Malena[/B], to se kaze savremenski :
U se na se i Poda se, i uvek se sve vrtilo oko keksanja.![]()
Nadam se da je sad OK.
Za pohvalu je da si ispravila, ljudi ovdje obicno ne prihvataju kritiku. Jedino si jos mogla napraviti razmak poslije znaka interpunkcije.
Ja nisam sa ove planete tako da prihvatam kritikea ne moraš sad bas u sitna crevca, nadala sam se da to nećeš primetiti....
Inace nisam grammar nazi ali ti si se bas opustila. U svakom slucaju dobro je da se ne ljutis.
sad samo to Jeb..Jeste kad naišli na primata koji na žene gleda isključivo kroz - pranje, kuhanje i jepanje?
Kako ste se odnosile prema njemu? Jeste li mu kad popustile u diskusiji ili slično tome da mu erekcija bude bolja..ili ste ih gazile kao mrave?
Realno, mnoge žene se zaljube u takve primate i prave se tupaste ne bi li zadovoljile njihovu potrebu za moći..
Možda se viđale takve brakove u svog dida i bake, majke i oca? Viđate li sebe u takvom odnosu?
Nemam ništa protiv primataJeste kad naišli na primata koji na žene gleda isključivo kroz - pranje, kuhanje i jepanje?
Nemam ništa protiv primata
Jeste kad naišli na primata koji na žene gleda isključivo kroz - pranje, kuhanje i jepanje?