- Poruka
- 82.950
Jel neko pere kosu pepelom i koji mi preporučujete da probam? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je'l bezbedno za kosu? Čula sam da su ljudi ranije tako prali.Nema hemije nema alergija, nema peruti, nema mašćenja itd.
Za sjaj kose i za protiv peruti je najbolji domaci sapun,onaj sto se ranije razlivao u korita.Sa njim peri kosu mesec dana,a ispiraj sa sapmponom od koprive,da ukloni taj miris sapuna.Posle mesec dana ces videti sta je cista kosa i glava.I ne treba da peres vise od dva puta nedeljno.Ma kakvi to je sve prevara. Čuj dobri za kosu hahaha![]()
I ja isto koristim Head& Shoulders.Odgovara mi ta PH vrednost.Moj cale,nikada nije koristio sampon,vec samo domaci sapun i ispirao samponom od koprive.Ranije je imao da se kupi taj sampon,bez ikakvih dodataka.Kopriva i Breza.Ja head & shoulders ;p
па ок да коприву бланшираш за замрзивач, па за клопу.I ja koristim taj h&š trenutno sam furao džonson dok mi se jednom glava nije spalila, ko zna šta je bilo u šamponu i napravilo mi rane na glavi pa sam prešao na hš. Sad bih da pravim šampon od koprive jer kod ujaka imam hektare besplatne koprive. Kada idem kod njega naberem u džakove i onda jedan dan samo blanširam i pakujem u friz. Posle se rasturam od čorbuljaka sa mileramom i dvopekom
Ali da se ne lažemo bez ikakvog šampona se kosa preporodi! Tako da sam smislio pepelom da je perem.
Nisu ni kisnice ni sneg vise cisti kao nekada.Ajde pitaj ja znam da kada pereš ruke sa kišnicom da bukvalno mrljneš ruke i one čiste ko suza. Meka voda mnogo bolje pere od tvrde to se odavno zna.
Za sjaj kose i za protiv peruti je najbolji domaci sapun,onaj sto se ranije razlivao u korita.Sa njim peri kosu mesec dana,a ispiraj sa sapmponom od koprive,da ukloni taj miris sapuna.Posle mesec dana ces videti sta je cista kosa i glava.I ne treba da peres vise od dva puta nedeljno.
Tako kazu za sve sampone,kada ih reklamiraju.Ranije je bio,ali u kesici Emina sampon protiv peruti.Znam dosta starijih koji su to koristili,nisu imali problem sa peruti posle upotrebe tog sampona.