Praksa

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislite li da se u sexu postaje sve bolji što se duže praktikuje i sa više partnera, ili je stvar prirodnih sposobnosti tj talenta?
Da li je biti dobar ljubavnik veština koja se uči ili smatrate da tu nema šta da se uči da se samo treba prepuštati?
Crno - belo?
Između?
Praksa uz prepuštanje?

Mislite li da se u sexu postaje sve bolji što se duže praktikuje i sa više partnera, ili je stvar prirodnih sposobnosti tj talenta?
Da li je biti dobar ljubavnik veština koja se uči ili smatrate da tu nema šta da se uči da se samo treba prepuštati?
Kao i u svemu - 1% talenta i 99% vežba

Ne...inspiracija je bitna, neka bazna veština i perverznost mušk i žene koliko daleko žele da "istražuju nove horizonte".

Ja bih sa jednom slatkom, milom, harizmatičnom, sexxipilnom, lepoticom ovde išao do kraja. I da je ZAPROSIM.
Nema lepšeg osećaja kada si stalno sa nekim ko Te RADI...misliš o njemu, maštaš, ležeš i budiš se sa njenim mirisom kose, toplim senzualnim usnama ukusnijim od prvih trešanja, vrelim golim telom, koje te mami i vabi "uzmi me, rasturime, napuni mi piq...tvojim nektarom. ZORNJAK mi je najjači, na vrelo nabudženo splovilo, da je dohvatio, čerečim, razvlačim, ko testo za burek.

Nešto neopisivo, očaravajuće, vanvremenski vredno, za to se VREDI BORITI, ŽIVETI I UMRETI SKUPA.

Back