Praistorija-pomoc

Poruka
7.110
Zdravo,
profesor istorije me zamolio da mu nadjem na internetu nesto o praistoriji coveka, ali ne nesto u vidu referata ili eseja nego nesto u vidu snimaka tipa National Geographic sto ima naucne emisije.
Dakle u video formatu.
Medjutim problem je sto ja nista nisam uspeo da nadjem.
Pa ako neko ima neki snimak da mi prosledi ili zna neki sajt odakle mogu skinuti neka se javi.

Hvala unapred,
MITM

Zdravo,
profesor istorije me zamolio da mu nadjem na internetu nesto o praistoriji coveka, ali ne nesto u vidu referata ili eseja nego nesto u vidu snimaka tipa National Geographic sto ima naucne emisije.
Dakle u video formatu.
Medjutim problem je sto ja nista nisam uspeo da nadjem.
Pa ako neko ima neki snimak da mi prosledi ili zna neki sajt odakle mogu skinuti neka se javi.

Hvala unapred,
MITM

jel te stvarno mrzi ili ne znaš da odeš na Google ili direktno na Youtube i da otkucaš, recimo, frazu "History of the mankind"ili sličnu?

A kontaktiraj Krkobabića, on ti je nekako najupoznatiji sa ranijim periodom
Može i Mićun da pomogne...

Pih šta su domaći političari... ni mail adresu nemaju...
A ja lepo pisao i papi i Putinu neka moralna pitanja, jes da mi nisu odgovorili al eto bar otišo mail...
Evo papu sam pitao ako je Bog stvorio čoveka a što je ženama stavio dlake na noge i na ... gluteus...

jel te stvarno mrzi ili ne znaš da odeš na Google ili direktno na Youtube i da otkucaš, recimo, frazu "History of the mankind"ili sličnu?

Kucao sam naravno ali nema nista.
Tj ima ali je sve u vidu literarnog rada a i ono malo sto ima u video formatu se moze samo odgledati na netu ili kupiti preko neta...
Na YOUTUBE nema nista a i da ima to je na engleskom jeziku sta mi vredi ?
Posto profesor planira to da pusta na casu umesto lekcije....zar bi imalo smisla pustati na engleskom ?

A kontaktiraj Krkobabića, on ti je nekako najupoznatiji sa ranijim periodom
Može i Mićun da pomogne...

Pih šta su domaći političari... ni mail adresu nemaju...
A ja lepo pisao i papi i Putinu neka moralna pitanja, jes da mi nisu odgovorili al eto bar otišo mail...
Evo papu sam pitao ako je Bog stvorio čoveka a što je ženama stavio dlake na noge i na ... gluteus...

Ako se ne varam ovo bi trebalo da bude duhovito :think:

Back