Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislila ti rasturas ( zbog Nohavice)...gigule:e devojke, koliko vam je trebalo da savladate češki? jel vam bilo teško? ili ste u Preg stigle s određenim predznanjem jezika?
jel ima neko ko je rođen u Češkoj? mislim ,nije morao da uči jezik pod stare :wink: dane?a?
meni je češki mnogo lep...ali ga ne govorim...razumem ale ne mluvim![]()
ma ja imala 8 iz češkog...imala svojevremeno...YL 88:A ja mislila ti rasturas ( zbog Nohavice)...gigule:e devojke, koliko vam je trebalo da savladate češki? jel vam bilo teško? ili ste u Preg stigle s određenim predznanjem jezika?
jel ima neko ko je rođen u Češkoj? mislim ,nije morao da uči jezik pod stare :wink: dane?a?
meni je češki mnogo lep...ali ga ne govorim...razumem ale ne mluvim![]()
Postoje ljetni kursevi za strance ( koji ne zive u Ceskoj) na vise ceskih univerziteta, raspitaj se u ceskoj ambasadi , mozda dobijes stipendiju :wink:
A sto se tice ucenja pod stare dane, na kurseve primaju od 16 ( na nekima od 18 ) pa navise (na jednom je najstariji je bio jedan Amer od 76 god. 8) ).
gigule:ma ja imala 8 iz češkog...imala svojevremeno...
razumem češki ali da ga govorim...lagala bih te.
znam slovački pa se provlačim nekako...
inače kupila sam i neka knjižice za učenje češkog...ali sam lenjaaaaa...
joj a danas sam opet slušala Nohavicu...čika je strava!
gigule:uf...ja bi...
Ako te zanima kako da pokusas, javi se na pp.
a zašto si ti išla na taj kurs (ili kurseve)? ok da naučiš češki ali zašto ti je bilo važno da ga naučiš?
e ako je pitanje suviše indiskretno...nema veze...
Kurseve...nije mi bilo "vazno"...to je kao sto neko iz hobija ide na kurs fotografije, keramike , slikanja itd. Svidja mi se Ceska, ceski humor, filmovi, kultura uopste ...A rado bih tako isla i u neke druge zemlje na kurseve drugih jezika. Ipak, Ceska mi je No.1 !
YL 88:gigule:uf...ja bi...
Ako te zanima kako da pokusas, javi se na pp.
a zašto si ti išla na taj kurs (ili kurseve)? ok da naučiš češki ali zašto ti je bilo važno da ga naučiš?
e ako je pitanje suviše indiskretno...nema veze...
Kurseve...nije mi bilo "vazno"...to je kao sto neko iz hobija ide na kurs fotografije, keramike , slikanja itd. Svidja mi se Ceska, ceski humor, filmovi, kultura uopste ...A rado bih tako isla i u neke druge zemlje na kurseve drugih jezika. Ipak, Ceska mi je No.1 !
Djekuju ( mada "zanimljiv" moze znaciti svasta :wink: )gigule:hm...zanimljiv si ti lik...
što se kurseva tiče...za sada ne...e ali ko zna...![]()
gigule:e pa... "zanimljiv lik" znači super lik recimo...
Takvi su (uglavnom ) mixed people ...znas i sama :wink:
a slovački znam jer ga znam...od malena bre...
hm...ja sam mešana...
Na to sam i mislila...zasto "hm", pa zbog toga si samo bogatija...![]()
YL 88:gigule:e pa... "zanimljiv lik" znači super lik recimo...
Takvi su (uglavnom ) mixed people ...znas i sama :wink:
a slovački znam jer ga znam...od malena bre...
hm...ja sam mešana...
Na to sam i mislila...zasto "hm", pa zbog toga si samo bogatija...![]()
da nije to na TV PRIMA emisija prima vařečkagigule:evo ko je u Češkoj...
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=89639
e saznaću na kojoj TV će ovo biti...
ne znam srećo...još se nisam raspitala...sanjas:da nije to na TV PRIMA emisija prima vařečkagigule:evo ko je u Češkoj...
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=89639
e saznaću na kojoj TV će ovo biti...