Prah života

.

Sa tobom odlazi sav moj bol
uz mene ostaje jedino Bog,
želim da se po dobru pamtimo
da svako pronadje andjela svog.

Molim za tebe da pronadješ sreću
jer tako je teško imati nju,
kratko smo prisutni u ovom životu
samo smo prah u Svemiru.

Kao leptiri,živimo za jedan dan
kad život je sličan tužnoj ariji,
srećni trenuci su retki biseri
sve ih je manje što smo stariji.

...

lejla.al.dbuni;bt166894:
Zašto me nisi pitao za dozvolu da objaviš ovu moju sliku iz mladosti,Lončaru?:malav:

No,dobro...razumem ja opsednutost lepotom,jel`....:lol:

A pogled mi je još uvek isti,to znam da znaš....:zper:...:rumenka:

Ulepša mi jutro,zemljače....:cmok2:

...zašto da te pitam , kad mi decenijama zastaje dah ...eh mladosti , mladosti - naša mladosti ...:rumenko:

lejla.al.dbuni;bt166896:
Mogu ja to,ništa lakše....ulazim u uloge u svetu mašte sa neverovatnom lakoćom!:lol:

I više od toga,da ne poveruješ u kakvom sve izdanju znam da se pojavim.:zper:
(mnogi posle toga su ostali bez mirnog sna,veruj mi....:lol:)

Zahvaljujem na "zanatski" odradjenoj pesmi,Jack... :cmok2:

Ne zameri na mojoj terminologiji, mnogo se motam po književnim radionicama i svim tim cirkusima koji se mojim htenjima zovu, pa sam usvojio to sve i nesvesno implementiram kada je o pisaniji reč...

Naravno, hteo sam da kažem da je pesma lepo napisana i sročena, lepše i razumljivije zvuči od "zanatski odrađena" :)

Džek svih zanata;bt167009:
Ne zameri na mojoj terminologiji, mnogo se motam po književnim radionicama i svim tim cirkusima koji se mojim htenjima zovu, pa sam usvojio to sve i nesvesno implementiram kada je o pisaniji reč...

Naravno, hteo sam da kažem da je pesma lepo napisana i sročena, lepše i razumljivije zvuči od "zanatski odrađena" :)

Ne zameram ti Jack,naravno....drago mi je kada pročitam tvoj komentar,koji uvek ostavlja na mene odredjeni utisak (u smislu kreativne sugestije). :D

I svakako,hvala za lepu ocenu za pesmu o nama,zemaljskom prahu... :cmok2:

Back