Vincent_Vega
Zainteresovan član
- Poruka
- 341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ....cene kao u BG i NS + max 20%...( vanpnsionske cene )
Mi smo za docek 2010 bili u Becu, a 2-og januara otisli u Prag..
Nasli smo extra povoljan i lep smestaj preko booking-a,cini mi se da je bilo oko 150 e 4 nocenja sa doruckom za nas dvoje
Zato moj savet je booking.com ,tu se moze naci svasta, za rezervaciju je potrebna kartica kojom moze da se placa preko interneta,i to je to..Putovali smo kolima,kao i uvek, plin je isplativ, a taj komfor koji imas u svom vozilu je za mene najbitnijiAko mogu jos nekako da pomognem,reci
![]()
Pozdrav drugari,planiram za NG da putujem u Prag u sopstvenoj reziji,neki plan je da rezervisem neki hostel,mislim da je to najpovoljnije,plan je da se ostane u Pragu oko 4-5 danaPotrebna mi je mala pomoc vezana za put,naime interesuje me posto nikada nisam putovao u tom pravcu,kakva je procedura za putarine odn. za vinjete,gde se kupuju,takodje ako neko ima makar okvirne informacije o cenama vinjeta(za Madjarsku,Austriju,Slovacku i Cesku) jako bi mi znacila ta informacija? Hvala unapred svima
![]()
Pozdrav drugari,planiram za NG da putujem u Prag u sopstvenoj reziji,neki plan je da rezervisem neki hostel,mislim da je to najpovoljnije,plan je da se ostane u Pragu oko 4-5 danaPotrebna mi je mala pomoc vezana za put,naime interesuje me posto nikada nisam putovao u tom pravcu,kakva je procedura za putarine odn. za vinjete,gde se kupuju,takodje ako neko ima makar okvirne informacije o cenama vinjeta(za Madjarsku,Austriju,Slovacku i Cesku) jako bi mi znacila ta informacija? Hvala unapred svima
![]()