prag tolerancije .

Ja nemam bolju polvicu, mogu da ti kažem šta mi smeta kod moje mame ???? Smeta mi npr Nedavno sam joj dao svoj stari telefon, dogovorili smo se s obzirom da ja kupujem novi da njoj dam stari-bez dinara nadoknade (iako sam ga kupio svojevremeno od para uštedjenih od džeparca) ali pod uslovom da mi da ponekada da ga koristim (stari telefon je imao bolju fejsbook aplikaciju od androida). I sada kad joj tražim telefon ona kaže Ne, nedam to je moj telefon sada imaš svoj- Čekaj pa dogovorili smo se da mi ga daš ponekad da ga pogledam Ne, uzmi svoj telefon pa gledaj, a moj ostavi na miru...

sto vas najvise ljuti kod vase bolje polovice ? carape u dnevnoj sobi , ne spustanje daske , alat u kuhinji ...

ovo podrazumeva ili da im je muž automehaničar, a zna se da su ovde uglavnom akademske građanke i da se one ne bakću automehaničarima, ili da je neki hard core domaćin, od onih tipova što znaju popraviti sve u kući - multipraktik mužjaci...i vodoinstalateri i električari i zidari i moleri i sve

ovo podrazumeva ili da im je muž automehaničar, a zna se da su ovde uglavnom akademske građanke i da se one ne bakću automehaničarima, ili da je neki hard core domaćin, od onih tipova što znaju popraviti sve u kući - multipraktik mužjaci...i vodoinstalateri i električari i zidari i moleri i sve

mozda ravana nije mislio na taj alat :malav:

sto vas najvise ljuti kod vase bolje polovice ? carape u dnevnoj sobi , ne spustanje daske , alat u kuhinji ...

Daska mi smeta, ali je sama spustim, ne gundjam. Imam trip da ce nesto izaci iz wc solje, pa zato.
Kod jednog mi je smetalo nocno cascenje keksom i mlekom. Kada u polusnu cujem kako suska dok ga vadi iz kutije, pa krcka dok ga lomi, pa lupka kasicicom dok to mesa,... A jos ako ne sipa vodu nego ostavi do ujutru da se skori...:roll:
Cigare. Sa jednim pusacem sam zivela, trpela dim i stvarno mi je smetalo. A jedan je dve nedelje nakon sto smo poceli da se vidjamo ih ostavio. Ne zbog mog insistiranja, ne bih ni dala sebi za pravo da to trazim, nego sto je osetio da mi ne prija. Verovatno je i sam imao potrebu, a ovo mu bila dodatna stimulacija.

Inace nisam skolna kritici i zameranju. To su sitnice. I sama imam za nekog iritirajuce navike.

Prilicno sam tolerantna i kada se radi o ozbiljnim problemima. Ali kada presecem, presecem definitivno. Zato i odlazem, trpim, opravdavam,... jer znam da kada stavim tacku nema nazad.

smeta mi kad neko ostavi hranu na krevet. ili u dnevnu sobu. sasvim je dovoljno da prljav tanjir ostavi na pultu u kuhinji..oprace se...
smeta mi kad neko ostavlja cipele na vratima. moze i pored vrata, da moze da se prodje..odvratno...
smeta mi kad neko stavlja stvari na orman ili ispod kreveta...to me uzasno nervira...bolje mi je da stavi na sred sobe..nego kao sredio..stavrio u kutiju ispod kreveta...zamisljam krokodile umutra i gomilu stroke...
smrdljive carape, wc solja i ostalo...necu ni da pominjem, pa to su skolski primeri...
smeta mi svasta nesto...zato sam se i razvela...ali mi je fascinantno sta sve ljudi mogu da rade...

smeta mi kad neko ostavi hranu na krevet. ili u dnevnu sobu. sasvim je dovoljno da prljav tanjir ostavi na pultu u kuhinji..oprace se...
smeta mi kad neko ostavlja cipele na vratima. moze i pored vrata, da moze da se prodje..odvratno...
smeta mi kad neko stavlja stvari na orman ili ispod kreveta...to me uzasno nervira...bolje mi je da stavi na sred sobe..nego kao sredio..stavrio u kutiju ispod kreveta...zamisljam krokodile umutra i gomilu stroke...
smrdljive carape, wc solja i ostalo...necu ni da pominjem, pa to su skolski primeri...
smeta mi svasta nesto...zato sam se i razvela...ali mi je fascinantno sta sve ljudi mogu da rade...
:lol:
:ok: posteno...

meni je fascinantno odakle ova saznanja uopste o nekome ,kako se nakupe,ili je to od vise osoba,jer bih totalno otpisao kao validan razlog razvoda cak i ako se uzmu posle 2 dana poznanstva

nije problem sto nekom nesto smeta..to je normalno..ali
Sigurno je jedno...da su sve navedene nazovi smetnje karakteristike licnosti koju zene dobro poznaju kod muskaraca i pre braka..
Obzirom da je velikoj vecini zena zivotna mislija da promeni svog muskarca..njoj te nemarnosti u pocetku ne smetaju jer se nadaju da ce svog muskarca preoblikovati po svom nacrtu..
Kad se to po nepisanom pravilu ne desi, onda te nemarnosti pocnu strahovito da smetaju..
Naravno te nemarnosti su samo vrh ledenog brega..ne osudjujem nikoga ..za svaki par je posebna prica..
Sustina...mnogo bitnije stvari ..preko kojih neko ne moze da predje i druga razna duhovna nezadovoljstva se dese pa onda ove vidljive prakticne nemarnosti postanu veoma znacajna prepreka ...iako to nije sustina razlaza dve licnosti..

Back