ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
sto vas najvise ljuti kod vase bolje polovice ? carape u dnevnoj sobi , ne spustanje daske , alat u kuhinji ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni smeta sto me njena mama prati po internetu i pregledava fb profil
sto vas najvise ljuti kod vase bolje polovice ? carape u dnevnoj sobi , ne spustanje daske , alat u kuhinji ...
meni smeta sto me njena mama prati po internetu i pregledava fb profil
ovo podrazumeva ili da im je muž automehaničar, a zna se da su ovde uglavnom akademske građanke i da se one ne bakću automehaničarima, ili da je neki hard core domaćin, od onih tipova što znaju popraviti sve u kući - multipraktik mužjaci...i vodoinstalateri i električari i zidari i moleri i sve
Nervira me kad neko spava kao mrcina po celi dan.Ne mora da radi nista,ali spavanje do podneva
Nerviraju me pasivne osobe,preko mere cutljive,vecito umorne.
Nervira me kad neko spava kao mrcina po celi dan.Ne mora da radi nista,ali spavanje do podneva
Nerviraju me pasivne osobe,preko mere cutljive,vecito umorne.
smeta mi kad neko ostavi hranu na krevet. ili u dnevnu sobu. sasvim je dovoljno da prljav tanjir ostavi na pultu u kuhinji..oprace se...
smeta mi kad neko ostavlja cipele na vratima. moze i pored vrata, da moze da se prodje..odvratno...
smeta mi kad neko stavlja stvari na orman ili ispod kreveta...to me uzasno nervira...bolje mi je da stavi na sred sobe..nego kao sredio..stavrio u kutiju ispod kreveta...zamisljam krokodile umutra i gomilu stroke...
smrdljive carape, wc solja i ostalo...necu ni da pominjem, pa to su skolski primeri...
smeta mi svasta nesto...zato sam se i razvela...ali mi je fascinantno sta sve ljudi mogu da rade...
meni je fascinantno odakle ova saznanja uopste o nekome ,kako se nakupe,ili je to od vise osoba,jer bih totalno otpisao kao validan razlog razvoda cak i ako se uzmu posle 2 dana poznanstvasmeta mi kad neko ostavi hranu na krevet. ili u dnevnu sobu. sasvim je dovoljno da prljav tanjir ostavi na pultu u kuhinji..oprace se...
smeta mi kad neko ostavlja cipele na vratima. moze i pored vrata, da moze da se prodje..odvratno...
smeta mi kad neko stavlja stvari na orman ili ispod kreveta...to me uzasno nervira...bolje mi je da stavi na sred sobe..nego kao sredio..stavrio u kutiju ispod kreveta...zamisljam krokodile umutra i gomilu stroke...
smrdljive carape, wc solja i ostalo...necu ni da pominjem, pa to su skolski primeri...
smeta mi svasta nesto...zato sam se i razvela...ali mi je fascinantno sta sve ljudi mogu da rade...
meni je fascinantno odakle ova saznanja uopste o nekome ,kako se nakupe,ili je to od vise osoba,jer bih totalno otpisao kao validan razlog razvoda cak i ako se uzmu posle 2 dana poznanstva