NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 27.03.2009. u 20:04 - ПРАГ: част жртава агресије НАТО на Југославију. #26 Kosmaj.cz: ... ja sam rodjen u Češke, ali SRBIJA je moja druga otadzbina. Moje 50% Majak mi bila iz pod KOSMAJA. Kliknite za proširenje... Bravo Srbine
Kosmaj.cz: ... ja sam rodjen u Češke, ali SRBIJA je moja druga otadzbina. Moje 50% Majak mi bila iz pod KOSMAJA. Kliknite za proširenje... Bravo Srbine
risim Primećen član Poruka 830 27.03.2009. u 21:20 - ПРАГ: част жртава агресије НАТО на Југославију. #27 Kosmaj.cz: ... ja sam rodjen u Češke, ali SRBIJA je moja druga otadzbina. Moje 50% Majak mi bila iz pod KOSMAJA. Kliknite za proširenje... Svaka čast brate naš!!! I nemoj da dozvolite da vas svađaju sa Slovacima, i oni su naša zajednička braća........
Kosmaj.cz: ... ja sam rodjen u Češke, ali SRBIJA je moja druga otadzbina. Moje 50% Majak mi bila iz pod KOSMAJA. Kliknite za proširenje... Svaka čast brate naš!!! I nemoj da dozvolite da vas svađaju sa Slovacima, i oni su naša zajednička braća........
W WalterEKurtz Zainteresovan član Banovan Poruka 395 27.03.2009. u 21:32 - ПРАГ: част жртава агресије НАТО на Југославију. #28 Bravo! Hvala!