Pozoriste ili Kafana

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pozoriste ili kafana?!

• Pozoriste

• Kafana

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stavrno volim pozorište u uopšte mi nije sinonim za smaranje i nešto apstaktno i stvarno mi je žao što ga retko posećujem, tako da u kafani sam daleko češći gost... ono, opravdanja nema, svako sebi pravi prioritete i jeste da je najlakše izgovarati se takvo je društvo, skupo je, ali ovde stvarno mislim da je najveći problem što je opšta klima i sistem vrednosti a više od toga dostupnost i promocija, više idu u korist ovog drugog

A kako volim pozoriste! :heart: Od malena su me vodili pa sam ga nekako bas..zavolela.Mada,ima dosta predstava koje mi se nisu uopste dopale.Posledja takva je ona koju sam gledala u maju,prosle godine.''Pseci valcer''.Razocarana sam izasla iz JDP-a,kao i moja mama.Tako nezanimljiva.:(

Iskreno, i kuci mogu da dremam...Ne secam se kada sam poslednji put bio u pozoristu...Mislim da je to bilo pre 9-10 godina kada nas je uciteljica vodila :)...
Vise preferiram filmove, ali nikako bioskope...Prvo, evo recimo zato sto sam film Iron Man gledao pre 3-4 meseca,a tek pre 2-3 nedelje je dosao u bioskop kod mene...
A drugo...kucna komforcija je keva :D

Боље обрнуто, прво у кафану онда у позориште... Прво се нарољаш ко свиња у кафани, а онда лепо то избациш у позоришту (по могућству на оног ко седи у реду испред тебе)... :mrgreen:

Боље обрнуто, прво у кафану онда у позориште... Прво се нарољаш ко свиња у кафани, а онда лепо то избациш у позоришту (по могућству на оног ко седи у реду испред тебе)... :mrgreen:

E, u tom slučaju ako budeš na sceni Jovan Đorđević u SNP-u, sedi u sedmi red i isprazni se na šesti jer je to VIP red. :D
U tom redu sede samo ondulirane babetine sa broševima čiji se naparfemisani i mrtvački vonj oseti u celoj sali.
Mada, u prvom redu sedi uvek ista postava bakuta koje se uvek zajebu kod tapšanja pa zatapšu u sred neke arije. :D

Poslednja izmena:

Back