Pozorište ih nije htelo...

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Za početak mogu da kažem da mi je malo smešan razlog koji spaja ove dve nespojive
žene, za koje je vrlo diskutabilno šta su radile i odradile u životu... Znamo da su se obe
bavile glumom, jedna se kasnije bavila politikom, druga pevanjem...pa je i to prestalo...

Takođe znamo da su obe nevidljivom dirigentskom palicom skrajnute na marginu
kulturnih zbivanja ove naše kulturne zemljice... To ne možemo izmeniti, ali evo priče:

Screenshot_194.png

Screenshot_189.png

Screenshot_186.png

Ovo mi je nešto sumnjivo... Kako to da dve velike dramske umetnice, Mira Stupica i Divna Đoković,
predstavnice Suda časti Narodnog pozorišta u Beogradu nisu uvidele koliko je mlada Lidija Vukićević
"perspektivna glumica""

Screenshot_192.png

Ko je i zašto uručio otkaz Oliveri Katarini?
Screenshot_187.png

Izgleda da je Sud časti Narodnog pozorišta u Beogradu i u ovom slučaju bio slep kod očiju,
pa je "rasnu" glumicu, Oliveru Katarinu, odstranio iz pozorišta i ogroman kulturni auditorijum
naše kulturne zemljice ostavio ucveljenim...

Evo šta Olivera Katarina govori o šikaniranju_

Screenshot_190.png

Poslednja izmena:
Zavidni smo kada vidimo da se nekom dogodilo prosvetljenje, kao što se dogodilo Oliveri Katarini
u Mrčajevcima...
Priznanje u vidu izvinjenja je stiglo sa zakašnjenjem... ali je ipak stiglo!
Olivera je na "Kupusijadi" u Mrčajevcima nagrađena za životno delo...
Čestitamo!

Olivera kaže:
Screenshot_191.png

Naišla sam na dve fotografije iz 1967. godine, kada je Olivera igrala partizanku Maru....
Jeste da je našminkana kao za korzo, ali tako je tada režiser zamišljao partizanke...
našminkane sa veštačkim trepavicama...

Screenshot_195.png

Umela je da puca i levom...

Screenshot_196.png

Žao mi je što Mira Stupica i Divna Šoković nisu žive, pa da obrazlože zašto ovakve dve talentovane
glumice Narodno pozorište nije htelo... Ovako, možemo samo da nagađamo...

:heart2:
:heart2: :heart2:

Poslednja izmena:
Pa ja od kako znam za sebe Olivera Katarina kuka kako je progonjena. To je jedino što zna. Uneđena je da je vrhunska glumica...
Što se Lidije Vukičević tiče možda je problem što teško da sa 60 godina može da igra devojku koliko god dobro izgledala...

Pa ja od kako znam za sebe Olivera Katarina kuka kako je progonjena. To je jedino što zna. Uneđena je da je vrhunska glumica...
Što se Lidije Vukičević tiče možda je problem što teško da sa 60 godina može da igra devojku koliko god dobro izgledala...
Šuškalo se po gradskim kuloarima da je njen muž, političar, jedva sačuvao svoj položaj zbog njenog javnog mešanja u politiku...
Kad nekom udari slava u glavu, pa pomisli da je veći papa od pape... posle su se razveli i njoj su bila zatvorena sva vrata...
Iskukala je ne znam kod kojih vlasti nacionalnu penziju, pa joj opet nije dosta... Mnogi su smatrali da ona nije zaslužila nacionalnu
penziju... Ona nije ni "g" od glumice, ali, ima još takvih, pa narod ćuti...

A Lidija? Pa ona nije umela da glumi devojku ni kada je bila devojka, a ne sada, hahahhah

Nekako me i ne čudi da neko ko za sebe priča kako je superioran, divan, najbolji, ne naiđe na podršku kolega. Lidija je možda i ok, kulturna, super, šta god, ali isto tako od cele njene glume umela je da se nakezi i provrti dupetom i dugim nogama. Mislim da više talenta za glumu ima Vuk Kostić.

Odlicno glumi Milevicu Tankosic u Igri sudbine.

Takodje i ovog glumca pozoriste nije htelo
Pogledajte prilog 1076424
gde god sam je gledao bila je OCAJNA

sumnjam da je i tu dobra ali dozvoljavam mogucnost posto nisam gledao

upoznao sam lidiju
fina i kulturna.
lepo

al sta vredi kad lose glumi

u svakom poslu , doktor , ekonomist , pravnik

imas one koji su losi , one koji dobro rade svoj posao i one koji su majstori

Back