pozorisna rezija......

Како ће ти било ко помоћи ако ни сам(а) ниси начисто са својим жељама и могућностима? ;)

Напиши зашто те занима баш позоришна режија и да ли имаш неких редитељских искустава у аматеризму?

Реноме неке Академије, проносе славна редитељска и глумачка имена која из ње изађу.
Ту је без премца и конкуренције, упркос свему, ФДУ.

kad ste vec kod fdu,zar se ne primaju tamo samo ljudi sa vezom?ili parama?

Данас има и тога, на жалост. Пре је било много боље, што се тога тиче. Академију су у великом проценту уписивали најталентованији...
Мислим да професори на Академији, нису ни свесни какву "магарећу услугу" чине неталентованима, које
уз везу или новац, приме. Нема глупље и горе ситуације у животу, него бити промашени глумац, редитељ...:confused:

Данас има и тога, на жалост. Пре је било много боље, што се тога тиче. Академију су у великом проценту уписивали најталентованији...
Мислим да професори на Академији, нису ни свесни какву "магарећу услугу" чине неталентованима, које
уз везу или новац, приме. Нема глупље и горе ситуације у животу, него бити промашени глумац, редитељ...:confused:

pa oni smrtnici koji nemaju vezu da pokusavaju li da se upisuju?jel vredi rizikovati citavu godinu?

pa oni smrtnici koji nemaju vezu da pokusavaju li da se upisuju?jel vredi rizikovati citavu godinu?

Јако је незахвално било шта саветовати, поготово по овако крупном питању као што је избор професије, јер
с тим се после живи цео живот.
Ако мислиш, да имаш талента, да си упорна и храбра, да се упустиш у тако неизвесну професију, каква
је режија, било позоришна или филмска, онда крени у том смеру, само треба да знаш, да нити је лако уписати
режију, а још је много теже кад се дипломира, наћи посао, радити у континуитету и од тога живети.

А жене редитељи су права реткост и њима је још теже, мада је код нас било одличних жена редитеља: Соја
Јовановић, Мира Траиловић, Вида Огњеновић...

Back