Young_blood
Poznat
- Poruka
- 7.391
Šta se dešava u pozorišnoj predstavi u kojoj publika postaje deo predstave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna tema. Ja sam je spomenula, jer sam jednom recju teatroloskinja, da ne bih navodila da sam cuvena glumica, scenaristkinja i rediteljka. Ispada da se hvalim. Dobra predstava ce uspeti da prebaci gledaoca u samu sebe. U njen svet. Gledalac ce se osetiti kao deo nje. Nazalost u Srbiji ima mnogo losih glumaca precenjenih, koji su tu preko veze, za razliku od nas talentovanih, koji ne mozemo da dodjemo do izrazaja. Ranije sam analizirala 5d projekcije u bioskopima i ta kritika bi mogla da se primeni i na pozoriste i gledaocev dozivljaj.
Cico lezi jedan...Odlicna tema. Ja sam je spomenula, jer sam jednom recju teatroloskinja, da ne bih navodila da sam cuvena glumica, scenaristkinja i rediteljka. Ispada da se hvalim. Dobra predstava ce uspeti da prebaci gledaoca u samu sebe. U njen svet. Gledalac ce se osetiti kao deo nje. Nazalost u Srbiji ima mnogo losih glumaca precenjenih, koji su tu preko veze, za razliku od nas talentovanih, koji ne mozemo da dodjemo do izrazaja. Ranije sam analizirala 5d projekcije u bioskopima i ta kritika bi mogla da se primeni i na pozoriste i gledaocev dozivljaj.