Poznato od čega je preminuo Massimo Savić

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
88.817
Poznati pevač Massimo Savić preminuo je danas u Zagrebu.

Savić je preminuo u Vinogradskoj bolnici gde se lečio od karcinoma pluć
a, piše Jutarnji list.

O iznenadnoj smrti svoga oca i muža na Fejsbuku su izvestile njegova ćerka i supruga.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna" - stoji u objavi na Fejsbuku.

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultu...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Imao je specifičan stil pevanja.

Daaa, ni reči nigde... Ustvarni, nisam ni gledala TV danas, a ne čitam ni novine, portale...
O, pa iskreno mi je žao. Hvala mu na izuzetnom muzičkom stvaralaštvu!
Neka mu je laka zemlja... Karcinom pluća! :(
Pusio je cigare i marihuanu samo tako, prestao je odmah sa pusenjem ne tako davno kad se iz cista mira onesvestio u kuci, citao sam njegov intervju.

Steta mogao je jos da stvara, voleo sam da ga slusam, prijatan neobican glas i odlicna muzika.

Pusio je cigare i marihuanu samo tako, prestao je odmah sa pusenjem ne tako davno kad se iz cista mira onesvestio u kuci, citao sam njegov intervju.

Steta mogao je jos da stvara, voleo sam da ga slusam, prijatan neobican glas i odlicna muzika.
on je bio na heroinu pre 20 god. i pre toga dugo godina,covek sam priznao.kakva marihuana i cigarete.to je mozda ovako,ponekad trava,posle je rekao nikad heroin. bio je pusac pa mozda i tako dobio dobio kancer.neka mu je laka zemlja

iz cista mira ? hahaha to ni deca ne bi poverovali.on moze da kaze svasta,ali da padnes tek tako i da dobijes epi,tesko.

Back