Poznati su odlučili da zavrnu rukav...

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

Poznati su odlučili da zavrnu rukav, kada pročitate njihove priče i vi ćete to isto uraditi!​

ANA KALPAČINA
Mondo portal odlučio je da okupi poznate ljude iz sveta glume, muzike, umetnosti i sporta kako bi zajedničkim snagama motivisali stanovnike Srbije da se vakcinišu i približe našu zemlju pobedi nad korona virusom.
Vakcinacija

Sve njih znate sa malih ekrana, pratite ih na Instagramu, radujete se njihovim medaljama i uživate u njihovim ostvarenjima sa malih ekrana, sada su tu da vam pokažu zašto treba da se vakcinišete.
Anastasija Ražnatović, Miloš Timotijević, Sajsi MC, Nedim Nezirović, Miona Marković, Milena Radulović I brojni drugi, svako od njih ima svoju priču i razlog zašto je odlučio da “zavrne rukav” i podrži kampanju portala Mondo, ne bi li se život što pre vratio u normalu.

Ne morate ni vi više brinuti ukoliko donesete pametnu odluku i vakcinišete se!

Na Mondo portalu pročitajte njihove ispovesti, pronađite u njima hrabrost, inspiraciju, delić snage ili odlučnosti koji su vam neophodni. Postanite deo jedne dobre priče, a ne deo statistike.

jelena nikolic
IZVOR: PROMO
Posetite najbliži vakcinalni punkt sa svojom ličnom kartom.

Vakcinacija je brza, bezbolna i sigurna!

Hoću da se vakcinišem!

Pošto nisu uspeli zastrašivanjem i širenjem laži, prelaze na stimulaciju poznatim ličnostima. Uvek ću ponoviti, tetka moje prijateljice je primila vakcinu i umrla posle nedelju dana. Toliko o tome.
Nije jedina. Ja ih znam par koji su ooooozbiljno fasovali posle druge doze, jedva da su izvukli zivu glavu, tako kazu a tako mi se i cini.
Pa ti sad zavrci rukave.

Back