POZNATI MUSKARCI I FARBANJE KOSE !

U poslednje vreme,svedoci smo sve veceg broja muskaraca,iz javne sfere,koji u svojim poodmaklim godinama,

pribegavaju farbanju svoje posedele kose.Moram odmah reci svoje misljenje,o ovoj po meni,nedolicnoj pojavi.

Kada je rec o glumcima,njima jos i mogu da tolerisem,takvo ponasnje.Ali,zaista ne mogu da shvatim,kada ljudi

koji su postigli zavidne uspehe u svojoj karijeri,a rec je o Profesorima Univerziteta u sedamdesetim godinama

zivota,naprasno odluce,da ofarbaju kosu.Kako vidim tako nekoga uvazenog naucnog radnika,kako je u dosta

starijim godinama,ofarbane kose,naprasno,izgubim sve svoje uvazavanje i poverenje,kako u njegove strucne,

tako i u njegove zivotne kvalitete.U Psihologiji je poznato,da samo labilni ljudi,ljudi koji nisu sigurni u sebe,

pribegavaju,menjanju svoje fizicke spoljasnosti.Kada god vidim,tako nekog cikicu Profesora,koga sam smatrao

nadprosecno umnim,gledajuci u patrljke njegove kose,koje je ofarbao...osecam ,kao da je prefarbao,svo moje

dotadasnje divljnje,njegovom liku.Osecam se postidjeno,postidjeno zbog njega,koji je nezlelim cinom,farbanjem

svoje sede kose,ponistio svoj ego.:dash:

Back