- Poruka
- 51.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ne znas nema potrebe da te uputima ko je to sa tobom?
Pecinko ... najjaci vokal ATHEIST RAPa ever...slabo Ti sa PUNKom stojis m?a bre sto si baksuz covek
slabo indeed, a nemam ni slike sa poznatima, no dobra tema svakakoPecinko ... najjaci vokal ATHEIST RAPa ever...slabo Ti sa PUNKom stojis m?
Superevo od pre pola sata
ako je mbla blurujet, smajlije, sta god maskirajte se...ali da vidimo ... poznate ljude i Vas
a zamisli da se.fotkas sa Stefanom Milenkovicem, Kolundzijom, sestrama Milosevic (Bokijevim cerkama), Felixom ...Super
Ja isto nisam znao ko je lik
Odlična fotka
Bokijeve ćerke sam viđao na faxu koji smo zajedno studiralia zamisli da se.fotkas sa Stefanom Milenkovicem, Kolundzijom, sestrama Milosevic (Bokijevim cerkama), Felixom ...
muzika je divna
i ne moraju da budu muzicari sve redom poznate licnosti![]()
ok znam ih nosate i nabedjene ali da sam se fotkao sa njima ti bi znao bi ko suBokijeve ćerke sam viđao na faxu koji smo zajedno studirali
Nisu mnogo pristupacne
Mislis na Lajka?a zamisli da se.fotkas sa Stefanom Milenkovicem, Kolundzijom, sestrama Milosevic (Bokijevim cerkama), Felixom ...
muzika je divna
i ne moraju da budu muzicari sve redom poznate licnosti![]()
Pitam samo. Pitanje je kada napises Lajko koliko ljudi zapravo zna na koga mislis. Jeste nadaleko cuven ali u nekim odredjenim krugovima. Znamo se licno odavno pa sam se bas prijatno iznenadila kada si ga pomenuo. Ne pominju ga ljudi cesto.a koji je drugimuzicar nadaleko cuven?
pa da se ne hvalim koliko sam specifican ali niko mi ne verujePitam samo. Pitanje je kada napises Lajko koliko ljudi zapravo zna na koga mislis. Jeste nadaleko cuven ali u nekim odredjenim krugovima. Znamo se licno odavno pa sam se bas prijatno iznenadila kada si ga pomenuo. Ne pominju ga ljudi cesto.
Znam da mu se ne bi svidelo da te fotke kacim na mreze. To su fotke od pre dvadeset godina u nekim kucnim i potpuno privatnim izdanjima.pa da se ne hvalim koliko sam specifican ali niko mi ne veruje
a fotkica sa Lajkom m?
Naša profesorka iz poznavanja literature