Poznati glumac i kritičar Vladimira Putina nađen mrtav u stanu!

antitiranin

Aktivan član
Poruka
1.933
Aleksej Devotčenko, glumac i oštri kritičar predsednika Vladimira Putina, pronađen je mrtav u sredu u svom stanu u Moskvi.

1556973-1.jpg

Uzrok smrti popularnog glumca još uvek nije poznat, a istražitelji navode da nisu pronašli nikakve tragove nasilne smrti i da je autopsija u toku, prenose ruske novinarske agencije.
Stanislav Sadalski, glumac i kolega pokojog Devotčenka, je na svom blogu napisao da po informacijama koje on ima da je njegov prijatelj ubijen.
Devotčenoko (49) je u protekloj deceniji učestvovao u više antivladinih protesta, davao podršku LGBT zajednici u Rusiji i kritikovao Moskvu zbog podrške separatistima u istočnoj Ukrajni.

U jednom policijskom izveštaju stoji da je jednom prilikom Devotčenko pronađen kako leži u lokvi sopstvene krvi nakon što je u alkoholisanom stanju i izlivima besa naneo sam sebi teške povrede, pisao je ruski tabloid "LifeNews" za koji se smatra da je glasilo bezbednosnih službi.

- On je genije i građanin koji predstavlja oličenje hrabrosti i neustrašivosti. Uprkos ovome, on je i veliko dete koga su pratile nevolje gde god da se pojavio - rekao je opozicioni političar iz Sankt Peterburga, Biris Višnevski.

Devotčenko je nezadovoljan režimom i demonstrativno odbio nekoliko državnih odlikovanja koja mu je dodelio Putin.

- Muka mi je od ove carske države, muka mi je od njenih laži, zavera, davanju legimiteta krađi, primanju mita i zbog svih ostalih njenih "vrlina" - svojevremeno je izjavio Devotčenko.

http://www.alo.rs/vesti/svet/poznati-glumac-i-kriticar-vladimira-putina-naden-mrtav-u-stanu/73472

Aleksej Devotčenko, glumac i oštri kritičar predsednika Vladimira Putina, pronađen je mrtav u sredu u svom stanu u Moskvi.

1556973-1.jpg

Uzrok smrti popularnog glumca još uvek nije poznat, a istražitelji navode da nisu pronašli nikakve tragove nasilne smrti i da je autopsija u toku, prenose ruske novinarske agencije.
Stanislav Sadalski, glumac i kolega pokojog Devotčenka, je na svom blogu napisao da po informacijama koje on ima da je njegov prijatelj ubijen.
Devotčenoko (49) je u protekloj deceniji učestvovao u više antivladinih protesta, davao podršku LGBT zajednici u Rusiji i kritikovao Moskvu zbog podrške separatistima u istočnoj Ukrajni.

U jednom policijskom izveštaju stoji da je jednom prilikom Devotčenko pronađen kako leži u lokvi sopstvene krvi nakon što je u alkoholisanom stanju i izlivima besa naneo sam sebi teške povrede, pisao je ruski tabloid "LifeNews" za koji se smatra da je glasilo bezbednosnih službi.

- On je genije i građanin koji predstavlja oličenje hrabrosti i neustrašivosti. Uprkos ovome, on je i veliko dete koga su pratile nevolje gde god da se pojavio - rekao je opozicioni političar iz Sankt Peterburga, Biris Višnevski.

Devotčenko je nezadovoljan režimom i demonstrativno odbio nekoliko državnih odlikovanja koja mu je dodelio Putin.

- Muka mi je od ove carske države, muka mi je od njenih laži, zavera, davanju legimiteta krađi, primanju mita i zbog svih ostalih njenih "vrlina" - svojevremeno je izjavio Devotčenko.

http://www.alo.rs/vesti/svet/poznati-glumac-i-kriticar-vladimira-putina-naden-mrtav-u-stanu/73472

Desava se...

1556973-1.jpg

Ovo je najveći problem carske Rusije i carske Srbije...
Pederluk i ostalo su daleko manji problemi...

Ovo je najveći problem carske Rusije i carske Srbije...
...

Vidi,
kada Zapad plati nekoga da bude politički protivnik postojećoj vlasti na Istoku,
onda on, Zapad, očekuje neke efekte toga.

I dobija, efekte.
Do neke granice.

A onda,
( ovo svi sadašnji plaćenici treba da znaju )
kada je plaćenik ispričao svoju opozicionu žvaku,
to više nema efekta.

Tada je Zapadnim režiserima ostao samo još jedan potez - mrtav plaćenik.
E to je veliko finale
i obično se Plaćenik tek tad zaista isplati !

Setimo se Ćuruvije !

Njegove antiprotivne žvake i kolumne više niko ne pamti,
ali njegova smrt još uvek podriva našu državu, zar ne ?

Kome se to isplati ?
Našoj državi ili nekom njenom organu ( DeBeu, recimo ) ?
Neeee, svakako ne !

To se isplati samo onome ko želi našu državu da drži za mudda i zavrće kad mu treba bato !

Ma uopšte ne preudiciram kako je otišao na onaj svet, već samo primećujem da je uvideo najveće probleme našeg i ruskog društva.
Vrujem da je i dobrom delu Zapada to više koristi nego što odmaže. Mi imamo to neko mišljenje da je kod Nemaca rad, red i disciplina i da oni svojim kvalitetom pobeđuju na tržištu... S druge strane, nemačka privreda i nemačke "donacije" idu ruku pod ruku, a najveće su donacije gde je sistem korumpiran. ;)

Vidi,
kada Zapad plati nekoga da bude politički protivnik postojećoj vlasti na Istoku,
onda on, Zapad, očekuje neke efekte toga.

Да, али шта ако Запад, конкретно, не плати некога, него се њему стварно згади ниво корупције, непотизма, и генералне беде у Руском друштву, а сматра да нација Булгакова може много боље?

Не треба свакога ко не мирише Путина сводити на ниво оних Пуси Рајот манијака.

Не знам ништа о конкретном покојнику, као ни било ко од вас на овој теми, зато је мало огавно како су сви кренули да плешу око ватре јер је "педер мртав", то ме мало подсећа на сам Пуси Рајот, али добро, од несретника са овог форума се и не очекује боље.

Него, шта ћемо са реалним проблемом да у Русији не може ни да прођеш технички преглед аута без мало шушке, да не причамо о операцији тумора на мозгу нпр, што је и разумљиво, јер је тај лекар плаћен 700 евра месечно да чепрка по мозговима, док му је потрошачка корпа рецимо 670.

...
Него, шта ћемо са реалним проблемом да у Русији
не можеш да прођеш ни технички преглед аута без мало шушке,
...

Nazvao si nas, druge forumaše jadnicima,
a ti si jadnik !

To što si naveo kao probleme Rusa, Srba i drugih
je naš način života,
to su problemi samo ako Zapad uzmeš kao etalon dobro uređenog društva.

Zašto se ne popneš još malo višlje,
videćeš stvari mnogo bolje ?!

Recimo,
kada sagledaš organizaciju Zapadne civilizacije
vidiš da uglavnom nemaju probleme Istoka.

Ali realno imaju neke druge probleme,
samo treba hteti videti ...

Narkomanija,
pederastija,
lihvarstvo,
imperijalizam,
...

Hoćeš još ?

Back