Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam zavisna o njih....ne krenem da gledam film ako pre toga ne vidim trejler...mislim to kad ja biram sta cu da gledam...a kad gledam na tv-u uvek mi radi zivac sto ne vidim prvo trejler lujka
хммм мало чудно...али никада нисам имао фантазије са познатим цицама...чак ни док сам био у средњој...увек су те фантазије биле везане за цице које су ми у непосредној близини.
хммм мало чудно...али никада нисам имао фантазије са познатим цицама...чак ни док сам био у средњој...увек су те фантазије биле везане за цице које су ми у непосредној близини.
Pa ti si onda bio pravi srecnik , kao i one , ima li lepseg saznanja nego kad znas da si od svih poznatih cica bas ti njegova fantazija jos ako se sve nije zadrzalo samo na fantaziji
Pa ti si onda bio pravi srecnik , kao i one , ima li lepseg saznanja nego kad znas da si od svih poznatih cica bas ti njegova fantazija jos ako se sve nije zadrzalo samo na fantaziji
...па угл се није задржавало само на томе...угл сам све себи испунио...ок нисам мелескињу, али је и то догледно
...па реално како неко може да ти буде фантазија, а да га ниси ни упознао бар мало? Мислим може Летиција Каста да мени буде привлачна не знам како....али ако јој нисам чуо глас, видео је у некој ситуацији, проговорио коју реч....онда је све то у фази свиђања само...па зар не?