Poznata srpska influenserka izvršila samoubistvo! Kristina (21) je bila jutjuberka i gejmerka, tuga!

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije on ubio / on je uticao na to da je nema onom odvratnom pesmom o njoj / zamisli sta su joj dve godine dobacivali kad izadje napolje kako je to bolelo / niko ga nije zaustavio.

Nije on ubio / on je uticao na to da je nema onom odvratnom pesmom o njoj / zamisli sta su joj dve godine dobacivali kad izadje napolje kako je to bolelo / niko ga nije zaustavio.
Što ponovi jednu te istu poruku?

Nije se ubila zbog te pesme niti zbog hejt komentara. I ja dobijam na stotine hejt komentatra i ne pada mi na pamet da dignem ruku na sebe zbog toga.

Što ponovi jednu te istu poruku?

Nije se ubila zbog te pesme niti zbog hejt komentara. I ja dobijam na stotine hejt komentatra i ne pada mi na pamet da dignem ruku na sebe zbog toga.
To je do interneta.

Jeste se ubila zbog komentara mrznje / treba obrisati njega kao primer da se to ne bi ponovilo.

Naravno da ona ne razume sta je nasilje na internetu niti kako utice 🤦‍♀️ to ne moze da se objasni starijima 🤦‍♀️ .
Naravno da se be pomisli kako tu ima dosta onoga "ko stoji iza njega da se ne zamera njima"
https://www.google.com/amp/s/www.ku...aznim-semama-imao-je-i-zlatnu-koku-na-estradi

Naravno da nece biti nista od toga kada niko ne sme da kaze nista / ostaje da se zapamti da se ne ponovi.

Ti ne mozes da pises o nasilju kada se pravis da ne postoji kada se vidi da ga ima 🤷‍♀️ .

"Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike"

Dva meseca nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić oglasila se njena majka Nataša Đukić putem svog Instagram naloga.

"Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike. Svaki dan dobijam desetine pitanja šta se i kako dogodilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici", napisala je Nataša na Instagramu.
"Iako su prošla dva meseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i što se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne", dodala je.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=08&nav_id=2102352

...

Dakle i ovaj slučaj je delo neke sistemske sekte...dok je ovako zataškan...a o čemu sad govori i njena majka:

Opet skriveni il uklonjeni snimci kamera, izbrisane poruke i sve vec viđeno kad se radi o zločinima sistemske sekte...

KIKA SE NIKADA NE BI UBILA! Ispovest majke nastradale jutjuberke: Imala je modricu ispod oka, ona nije napisala OPROŠTAJNO PISMO!

https://www.kurir.rs/stars/3978141/ispovest-majke-nastradale-jutjuberke
Bio mi je nelogičan položaj u kom je bila, htela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora - rekla je Kikina mama.

- Njena drugarica nam je dala šifru Kikinog Instagrama tek četiri meseca posle, kad je obrisala sve poruke. Moja druga ćerka je primetila da je mnogo poruka obrisano, kad smo dobili šifru. Naručivala je hranu pre nego što se ubila, da li bi neko to radio da je hteo da se ubije?
Saznali smo da je neko otpečatio stan. Posle smo saznali da postoji video nazdzor, al' je upravnica zgrade rekla da se čula sa advokatom i da ne sme da mi da snimak. Molila sam je da mi da makar 7. i 8. decembar, jer će se videti ko je ulazio u zgradu, ali moj vapaj nije uslišen.
Neko je upao na njen Jutjub nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi.
Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju.
Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi - zaključila je Kikina majka Nataša.

NISU JOJ DALI ŠANSU DA PREŽIVI

Ko su ti "ONI"?
Pa verovatno neka sistemska sekta prozeta u sistem...jer ne može bilo ko ovako opstruirati i sprecavati zenu da dođe do istine...

...

...

Dakle i ovaj slučaj je delo neke sistemske sekte...dok je ovako zataškan...a o čemu sad govori i njena majka:

Opet skriveni il uklonjeni snimci kamera, izbrisane poruke i sve vec viđeno kad se radi o zločinima sistemske sekte...

KIKA SE NIKADA NE BI UBILA! Ispovest majke nastradale jutjuberke: Imala je modricu ispod oka, ona nije napisala OPROŠTAJNO PISMO!

https://www.kurir.rs/stars/3978141/ispovest-majke-nastradale-jutjuberke

NISU JOJ DALI ŠANSU DA PREŽIVI

Ko su ti "ONI"?
Pa verovatno neka sistemska sekta prozeta u sistem...jer ne može bilo ko ovako opstruirati i sprecavati zenu da dođe do istine...

...
Znaci ubijena i zataskano.

Dakle sve je jasnije da ju je ubila neka sistemska sekta koja očigledno ima zaštitu sistema:

BAKA PRASE: Oproštajno pismo napisano je 8 sati nakon smrti Kike Đukić! O ovome nikad nisam pričao...

https://www.kurir.rs/stars/3982339/baka-prase-tvrdi-da-je-kika-djukic-ubijena
Kika je preminula između 3 i 5 popodne 8. decembra, a oproštajno pismo, koje je bilo napisano na notpedu 9. januara malo oko 1 ujutru. Oproštajno pismo je napisano 8 sati nakon njene smrti! Neko je morao to da napiše. To je bolesno. Neko je morao da napiše to pismo, umesto da traži pomoć. I onda je neko počeo da objavljuje na njenom Instagramu sadržaj koji mene optužuje za sve. O ovome nikad nisam pričao - rekao je Prase.

- Ta ista osoba nije htela 4 meseca da da šifru od Instagrama Kikinoj majci. Šta je ta osoba želala da obriše? Majka je razmišljala kako možda tu ima nekih stvari koje mogu da pomognu policiji. Ta devojka je tvrdila da je zaboravila šifru a onda se nakon 4 meseca iznenada setila - rekao je Baka.

Baka je dalje ispričao detalje susreta sa Kikinom majkom i o njenon bolu dok se bori da dođe do istine. Baka je ubeđen da se Kika definitivno nije ubila već da je ubijena.

...

Zbog takvih komentara ja sam se i povukao sa svih društvenih mreža. Za sada ne planiram da se bavim ni YouTube ni Instragramom. Sve sam svoje profile stavio na privatno i samo za bliske prijatelje.

Stanje je postalo toliko grozno i toksično da se ne isplati ni za kakve pare proživljavati takvu vrstu stresa.

Ja jedino mogu da se radujem ovome. Ali ako je imala bolno samoubistvo, nikako ne mogu. Ovo je pakao i drugi ljudi ne zele da se bave ljudima, nemaju saosecanje, vec samo projektuju svoj strah, koji samo ponavlja greske nad drugima. To je moje iskustvo. Pitanje je vremena kad cu i ja da se ubijem. Onaj isti "centar srce" na https://www.centarsrce.org/razmisljas_li_o_samoubistvu.php uopste nije dao nikakav broj. Kakva ludnica. I ja sad malopre pozvao 0800 309 309, opciju 1, kad ono samo da ti naprave dodatan problem u nesporazumu. I onda su oni kao "pomagaci"... Tek sam posle video da centar srce ima neki broj, ali kad to nije dovoljno istaknuto, sigurno nemam nameru da zovem nesto za sta se nisu izjasnili na strani koja bi o tome trebala detaljnije da govori...

Zbog takvih komentara ja sam se i povukao sa svih društvenih mreža. Za sada ne planiram da se bavim ni YouTube ni Instragramom. Sve sam svoje profile stavio na privatno i samo za bliske prijatelje.

Stanje je postalo toliko grozno i toksično da se ne isplati ni za kakve pare proživljavati takvu vrstu stresa.
Ma ti jos uvek cak i o parama...

Bila narkomanka.Sta reci.Nezalim nijednog.A njena mama sad e medijski eksponira naracun mrtvog deteta.Kao i Igor Juric i Davor Dragicevic.
Kika nije bila narkomanka vidiš da joj je neko podmetnuo drogu. Vi ste tu ženu opsedali osam meseci da vam ispriča šta se desilo i sada kada priča ni to vam ne valja bagro jedna zlobna.

Back